OneRepublic va concerta la Arenele Romane pe 4 iunie 2015

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Avem o veste super buna pentru toti fanii trupei OneRepublic!

OneRepublic va sustine un concert pe data de 4 iunie 2015 in Bucuresti la Arenele Romane. Concertul face parte din turneul de promovare a celui mai recent album intitulat Native.

Trupa a fost infiintata in Colorado in 2003 si canta pop-rock iar prima lor piesa a reusit sa atraga atentia publicului din toata lumea. Piesa se numeste Apologize si speram sa o auzim si noi live in 2015.

OneRepublic este o prezenta efervescenta care a reusit sa castige adepti redutabili,  printre care si Pink, Bon Jovi sau Maroon 5 care i-au invitat pe cei cinci membri sa le fie alaturi in cateva dintre turneele lor.

Dupa mai multe show-uri ca opening act, OneRepublic a inceput sa isi croiasca propriile turnee, pregatindu-se in prezent de o noua serie care, in vara anului urmator, va aduce trupa si in fata publicului roman.

OneRepublic va concerta pe 4 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti, aceasta fiind prima vizita a trupei americane in Romania. Biletele vor fi disponibile incepand de astazi pe www.myticket.ro, la preturi promotionale valabile pana la finalul anului: 120, 175, 185, 200, 235 de lei.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje