O noua serie de evenimente ce vor aduce in Bucuresti artisti straini

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Vinyl, Rum, Tapas & Wine deschid vineri, 26 mai, Safari: Fratelli, o noua serie de evenimente ce vor aduce in Bucuresti artisti straini care au marcat diverse genuri muzicale, de-a lungul timpului.

De la funk, soul, bossa nova, la world music si tropical sounds.

Vineri, Mo’ Horizons vin in Safari cu soarele din Hanovra, supranumita “Bosshanover”, locul in care se zice ca au aparut primele mixuri de “Nu-Bossa” si “funky breaks”.

La sfarsitul anilor ’90, maniacii muzicali Ralf Droesemeyer si Mark ‘Foh’ Wetzler au explorat toata pasiunea lor pentru bossa, jazz, soul si boogaloo intr-un nou stil de muzica dance. De atunci, renumele lor international a inceput sa creasca, iar muzica lor sa treaca granite.

Sub formula Sound System (DJ + Vocals & Percussions), Mo' Horizons, deschid in Fratelli Social Club un Safari tropical.

UFe, unul dintre DJ-ii rezidenti Vinyl, Rum, Tapas & Wine, va fi responsabilul  de warmup & after. DJ, producator muzical si realizator al emisiunii VRTW de la Radio Guerrilla, UFe se exprima printr-o explozie de genuri si influente muzicale, creand un stil unic care cu greu poate fi categorisit. De la ritmuri africane si beaturi sudamericane la jazz, funk, hip-hop si electronice contemporane.

“Safari este un concept care a venit natural, la timpul potrivit, descoperirile muzicale fac parte din “core”- ul Vinyl, Rum, Tapas & Wine, atat ca platforma de evenimente, cat si ca label muzical. Mo’ Horizons sunt emblematici pentru tot ce inseamna Nu Bossa si “funky breaks”. Suntem bucurosi sa aducem live, in Romania, artistii ale caror vinyluri le colectionam si pe a caror muzica dansam la petrecerile noastre.

Fratelli Social Club va fi gazda Safari-ului nostru, iar vineri vom avea prima calatorie muzicala impreuna “, spune Larisa Perde, Label Manager Vinyl, Rum, Tapas & Wine.
Intrarea in Safari esti libera. Rezervari: office@fratelli.ro | 0722.115.115. Adresa: Fratelli Social Club, Glodeni 1-3.

***
Despre Vinyl, Rum, Tapas & Wine
Vinyl, Rum, Tapas & Wine a pornit acum aproape 3 ani ca o platforma de evenimente si o comunitate „nu-doar-a iubitorilor de muzica pe vinyl”, cu seria “Wednesday Vinyl, Rum Tapas & Wine”. Evenimentele au loc in fiecare miercuri, in locuri diferite din Bucuresti, dj-ii fiind curatorii unei muzici „culese” din colectiile lor de vinyl.
Treptat, Vinyl, Rum, Tapas & Wine a pornit diverse serii de evenimente, toate avand in centru dorinta de explorare muzicala, intre prieteni.  De la „Top of the Mountain” iarna la Postavaru, „Picnic with VRTW” in Herastrau, primavara, la „Back to the Beach” vara, pe nisipurile din Vama. In 2015 si 2016, Vinyl, Rum, Tapas & Wine a organizat scena cu acelasi nume de la Electric Castle. De la sfarsitul anului trecut, muzica VRTW se poate auzi si la radio, in fiecare sambata, intre 14:00 si 16:00 podcasturile produse de Vinyl, Rum, Tapas & Wine sunt difuzate la Radio Guerilla.1 comentariu

O noua serie de evenimente ce vor aduce in Bucuresti artisti straini
geowgweoqw
#1 -

cholesterol stable isotope label
cholesterol stable isotope label - BOC Sciences is an innovator and manufacturer of stable isotope labeling materials in the industry. BOC Sciences meets the market demand for stable isotope labeled reference compounds, advanced intermediates, final pharmaceutical substances, bioactive substances, and metabolites. We use advanced technology and strict quality specifications to meet the needs of customers.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje