Morrissey la Bucuresti in toamna lui 2014?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Morrissey, fostul solist de la The Smiths, una dintre cele mai influente trupe alternative ale anilor 1980, ar putea avea un concert in Bucuresti in toamna acestui an.

El a confirmat inceputul unui turneu european, la data de 6 octombrie, in Lisabona, Portugalia

Potrivit site-ului sau, True-to-You, el isi aranjeaza planurile de concerte in Atena, Istanbul, Roma si spera sa includa si Bucuresti si Budapesta.


Sursa foto

Informatia vine in urma unui interviu pe care artistul l-a acordat celor de la revista Hot Press din Irlanda, singurul interviu pe care muzicianul l-a oferit in legatura cu noul sau album World Peace Is None Of Your Business.

Morrissey a lansat materialul pe 15 iulie 2014 si, in stilul obisnuit, a reusit sa starneasca un val de controverse.

In versurile sale Morrissey isi ataca ascultatorii si isi expune foarte acid ideile - spre exemplu, el considera protestele inutile si crede ca lucrurile nu se vor schimba niciodata. Ba mai mult, spune intr-un vers - "Each time you vote, you support the process".

Muzicianul expune clar toate subiectele controversate ale lumii in care traim, de la rasa umana, la relatii si Planeta Pamant.

Cu toate astea, in ciuda versurilor jignitoare, el ramane un artist apreciat si reuseste sa imbine pe acest album mai multe stiluri, de la fado la indie rock. Criticii sustin ca muzica sa este complet diferita si are elementul special de a incerca sa transmita un mesaj puternic catre ascultatorii sai.

Morrissey este renumit pentru obisnuinta sa de a-si anula concertele si chiar daca anuntul unui turneu in Europa vine dupa ce el si-a anulat turneul din State, noi tot speram sa-l vedem in toamna la Bucuresti. Voi ce parere aveti?

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje