Matisyahu si UNKLE Sounds confirmati la un festival din Romania

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Se pare ca Bucurestiul a fost spulberat de pe lista evenimentelor muzicale ale acestui an. Dupa nume mari pe care abia le asteptam la Electric Castle si Untold Festival, a venit randul festivalului Blaj aLive sa ne surprinda in mod placut.


Sursa

Asa ca va anuntam cu bucurie ca ii veti putea vedea si auzi pe Matisyahu, Dubioza Kolektiv, UNKLE Sounds si Acid Pauli la Blaj aLive, ce va avea loc in perioada 5-6 iunie 2015.

Festivalul a pregatit doua scene principale:

  • FREEDOM STAGE, dedicata performance-urilor pop-rock, rock alternativ, reggae si hip-hop: Matisyahu, Dubioza Kolektiv, Sunrise Avenue, Guess Who, Coma.
  • ELECTRONICA, un showcase pentru tendintele actuale din muzica electronica: Michael Mayer, UNKLE Sounds, Suie Paparude, Thomas Fehlmann, Justus Köhncke, Saschienne, Acid Pauli, Let The Machines Do The Work.

Matisyahu este un artist-simbol al muzicii reggae din ultimul deceniu. Piesa "One Day” face parte din albumul oficial al FIFA 2010, alaturi de Shakira cu "Waka Waka” si alte hit-uri ale momentului. Piesa Sunshine a ajuns pe Youtube la aproape 11 milioane de vizualizari.

Dubioza Kolektiv a devenit cunoscuta pe scena internationala pentru mixul dintre hip-hop, reggae, dub si folclor balcanic. Muzica lor este o explozie de pozitivism, unul dintre cele mai bune spectacole live din Europa de Est.

In cadrul festivalului veti putea asculta in premiera si piesele de pe viitorul album, "No Escape (from Balkans)“.

James Lavelle presents UNKLE Sounds la Blaj aLive cu un live set si vizualuri sincronizate intr-un spectacol audio-video de proportii, cu hit-uri si piese noi, colaborari si remixuri, un proiect arhi-cunoscut la nivel mondial.

Abonamentele sunt disponibile pana la finalul lunii martie la pretul de 50 de lei pentru acces in zona de festival si 100 lei pentru acces in festival & camping. In zilele festivalului abonamentele vor avea pretul de 90 de lei pentru acces simplu in festival si 140 de lei pentru acces in festival & camping.

Biletele si abonamentele pot fi achizitionate de pe Metropotam.

Pe aceeasi tema:2 comentarii

Matisyahu si UNKLE Sounds confirmati la un festival din Romania
Mihaela
#1 -

festival de no name-uri

Matisyahu - nici nu se poate numi reggae music...mai mult o sughitare sfortata, o imitatie slaba.

Dubioza Kolektiv- de cand au inceput moldovenii aia de la zdob si zdup trend-ul cu chestii folclorice pe ritmuri rock, au aparut tot felul de imitatori cu o si mai mare sfortare de a amalgama tot felul de stiluri la un loc- un soi de ciorba muzicala.

Daca pentru astia se cer abonamente de 90-140 lei ...atunci traim intr-o lume profund derutata la nivel auditiv.:P

Matisyahu si UNKLE Sounds confirmati la un festival din Romania
Cabral
#2 -

Hm

nu i-as numi pe fehlmann si kohncke no-name-uri, hai sa fim nitel seriosi. de fapt, ei ar fi headlinerii la drept vorbind, da' asta e alta discutie.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje