Manu Chao revine in Romania pentru un concert in premiera

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Manu Chao revine in Romania pentru un concert in premiera la Timisoara, in data de 25 iunie, la Muzeul Satului Banatean. Evenimentul este un fel de teaser pentru cea de-a noua editie a festivalului Plai.

Manu Chao isi gaseste inspiratia in cultura stradala a diferitelor tari si nationalitati. Muzica sa multiculturala si multilingva este un amalgam de rock, reggae, punk, ska, sunete descoperite si ritmuri din jurul lumii, cantand in engleza, spaniola, franceza, italiana si alte limbi pe care le imbina cateodata in aceeasi piesa.

Chao a lansat primul sau album solo intitulat “Clandestino” in 1988 iar acesta a devenit un succes international rasunator. Cel de-al doilea album al lui Chao impreuna cu Radio Bemba Sound System, “Próxima Estación: Esperanza”, a fost lansat in 2001. Albumul a fost o reusita instanta. Dupa aceea au urmat "Sibérie m'était Contéee", primul album cantat doar in limba franceza si “La Radiolina” al carui hit “Rainin’ In Paradize” a beneficiat de un videoclip regizat de Emir Kusturica.

In ultimii ani, sute de mii de persoane din jurul lumii s-au bucurat de show-urile energetice ale band-ului Manu Chao La Ventura, pe care il va aduce si la Timisoara, intr-un concert intim pentru Manu (numarul locurilor este limitat la 5000).

Biletele pentru concertul de la Timisoara cu Manu Chao costa 75 lei.

Manu Chao - Me Gustas Tu

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje