Maine la ora 10 se pun in vanzare biletele individuale pentru Festivalul Enescu 2017

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Biletele individuale pentru Festivalul Enescu 2017 se pun in vanzare pe joi, 16 februarie, de la ora 10, in reteaua EVENTIM, atat online, pe site-ul www.eventim.ro, cat si in reteaua magazinelor EVENTIM din intreaga tara (Germanos, Orange, Vodafone, Diverta, Carrefour, librariile Humanitas si Carturesti, statiile OMV), la birourile EVENTIM din Bucuresti si din tara, precum si pe site-urile EVENTIM din strainatate si in retelele EVENTIM internationale.

Intre 2 si 24 septembrie, Festivalul International George Enescu aduce la Bucuresti si in alte sapte orase din tara - Iasi,  Brasov, Cluj, Timisoara, Bacau, Ploiesti si Sibiu - peste 3.000 de artisti din intreaga lume in cadrul a 80 de evenimente.

Printre artistii prezenti la editia 2017 a Festivalului International George Enescu se numara superstaruri ale muzicii clasice precum pianistul Lang Lang, tenorul Jonas Kaufmann, contratenorul Philippe Jaroussky, violonistii Anne-Sophie Mutter si David Garrett si pianista Martha Argerich. In premiera, 30 dintre cei mai importanti compozitori contemporani ai lumii vor fi, de asemenea, prezenti si interpretati in Festival.

Alaturi de seriile de concerte deja consacrate - Mari Orchestre ale Lumii, Recitaluri si Concerte Camerale si Concertele de la Miezul Noptii -, editia 2017 lanseaza in premiera seria Muzica secolului XXI, desfasurata la Sala Radio, in cadrul careia vor fi interpretate lucrari ale unora dintre cei mai importanti compozitori contemporani ai lumii. 30 dintre acestia, printre care nume precum Rodion Shchedrin, Jorg Widmann si Eliot Goldenthal (distins cu Premiul Oscar pentru cea mai buna coloana sonora pentru filmul Firda, cu Salma Hayek) vor intra in dialog cu publicul la Bucuresti in cadrul Forumului International al Compozitorilor, organizat de asemenea in premiera.

Timp de sase zile, compozitorii vor dialoga despre rolul muzicii contemporane in societatea actuala. Intrarea pentru acest eveniment este gratuita, in baza inregistrarii prealabile.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje