Lucia v-a pregatit un concert de Craciun alaturi de Muse Quartet

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Lucia v-a pregatit o surpriza: un concert de Craciun miercuri, 21 decembrie incepand cu ora 21:00 la unteatru.

Ea va urca pe scena insotita de fetele de la Muse Quartet, care ne-au tot incantat "papilele auditive" in acest an.

Lucia impresioneaza prin interpretare si timbrul vocal aparte, introducandu-te inca de la primele note in atmosfera de poveste a pieselor ei.

Pret Bilet: 40 lei
► ► Rezervari rezervari@unteatru.ro sau sms la numarul 0721.268.516 (nume, data, spectacol, numar de locuri).
Bilete online: https://goo.gl/5K1N9g
Biletele digitale iţi sunt livrate instant prin email. Simplu. Rapid. Nu necesită printare. Nu mai este necesara rezervarea prin sms/e-mail/telefon

Povestea Luciei incepe in 2011, pe micul balcon din apartamentul parintilor ei, cu o chitara, o camera digitala si o puternica dorinta de a fi remarcata de trupa ei preferata de la noi – The MOOoD. Avea sa inregistreze un cover, nimic deosebit, fara efecte speciale, urmand sa-l publice pe pagina lor de Facebook. Ei aveau sa-l aprecieze si asta urma sa fie tot. Lucia nu avea sa se dea batuta, insa, asa ca la cateva luni distanta a mai facut o incercare, putin diferita; acelasi balcon, aceeasi camera, dar de data asta cu o clapa in loc de chitara.

Urma sa inregistreze un cover dupa „Silence” si sa-l puna pe pagina lor de Facebook, iar lor avea sa le placa la nebunie, insistand sa filmeze un videoclip pentru el. Un clip cu nimic deosebit, fara efecte speciale, dar care avea sa devina viral in toata lumea strangand peste un milion de vizualizari in doar cateva luni.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje