Line-up Summer Well 2015 - Kasabian, The Maccabees, Foals si altii

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In sfarsit, astazi am aflat ce trupe si artisti vin la mult asteptatul Summer Well 2015, festivalul "ca o vacanta" care a ajuns la cea de-a cincea editie.

Pe acelasi domeniu Stirbey, aflat langa Buftea, ne vom revedea in al doilea weekend al lui august din 2015, mai precis pe 8-9 august. Formatul Summer Well, constand in cate 5 trupe pe zi, va fi mentinut si in acest an.

La ora 12:00 urmeaza sa fie anuntat in mod oficial line-up-ul din acest an, pana atunci iata care sunt trupele despre care am aflat (din surse neoficiale) ca vor urca pe scena festivalului:
(later edit: oficial au fost confirmate)

Kasabian

Kasabian este o trupa de rock alternativ din Leicester, UK infiintata in 1999. Trupa e formata din Tom Meighan (vocals), Sergio Pizzorno (guitar, synths, vocals), Christopher Edwards (bass), Ian Matthews (drums) si, doar in turnee, Jason Mehler (guitar).

Primul lor album, lansat in 2004, desi a primit critici proaste, contine melodii care au ajuns in topuri - Cutt Off si L.S.F (Lost Souls Forever). Kasabian au mai fost in Romania si la festivalurile B'estival (B'estfest) si Peninsula.

Foals

The Maccabees

La Roux

Kwabs

Jungle

Circa Waves

Dan Croll

Foxes

The Wombats

Abonamentele sunt valabile pentru ambele zile de festival (nu se vand bilete pentru fiecare zi in parte) si au urmatoarele preturi:

Intre 20 aprilie - 20 mai, pretul unui abonament este 199 lei
Intre 21 mai - 8 iulie, pretul unui abonament va fi 239 lei
Intre 9 iulie - 9 august, pretul unui abonament va fi 279 lei
(la aceste preturi se adauga taxele companiilor de ticketing)

In 2014 festivalul a fost sold out asa ca sfatul nostru este sa va cumparati abonamentele rapid. Le puteti cumpara prin metropotam.

Din pacate, Florence and The Machine nu se afla in line up Summer Well, in ciuda zvonului (destul de plauzibil) care o anunta ca headliner al festivalului. La fel si cu Muse. Poate alta data. Oricum ar fi, Summer Well este un festival la care merita sa mergeti.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje