Lazy Monday – 3 concerte minunate in aceeasi seara

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Lazy Monday a inventat cea mai buna zi de luni a anului si va aduce trei concerte intr-o singura seara.
Rezervati data de  11 iulie, la Teatrul de Vara din Herastrau.

Primul nume anuntat este James. Au o istorie de mai bine de 30 de ani, cu 14 albume de studio si peste 25 milioane de albume vandute in intreaga lume. Hituri precum Sit Down, Laid,  Come Home, She’s A Star sau Getting Away With It (All Messed Up) au inundat ani la rand topurile radiourilor alternative si difuzoarele petrecerilor pe plaja din Vama Veche.

Direct de pe coloana sonora a serialului “Grey’s Anatomy”, un nou nume vine sa se adauge britanicilor de la James pe afisul Lazy Monday: Jack Savoretti.

Tot britanic, dar cu origini italiene, Jack Savoretti a crescut in Londra. A vrut sa devina fotbalist inainte de a se indragosti fara drept de apel de Simon & Garfunkel, dupa ce-a vazut "The Graduate".

A vrut sa devina actor, dar presiunea momentului 9/11 l-a catapultat din insorita Californie la Geneva.

S-a multumit atunci sa devina urmatorul Bob Dylan, asa cum il numeste critica de specialitate, combinand poezia, prima sa pasiune, compozitia si muzica, pentru a fura inimile femeilor de pe toate continentele.

A impartit scena cu legendarul Bruce Springsteen si frumoasa Siena Miller.

Muzica sa, tulburatoare, cvasi-cinematografica, l-a propulsat pe micul ecran si pe lista obsesiilor Vanity Fair (“Una dintre cele 25 de obsesii ale noastre”).

Piesele sale apar pe soundtrackul popularelor seriale “Grey’s Anatomy” (Songs from Different Times), “Vampires Diaries” (Hate&Love) sau “One Tree Hill” (Between The Minds), aducandu-i recunoasterea internationala.

Cu patru albume de studio la activ, “Between the Minds” (2007), “Harder Than Easy” (2009), “Before the Storm” (2012) si “Written in Scars” (2015), precum si un turneu international de promovare a ultimului disc in plina desfasurare, Savoretti este permanent intr-un top al momentului.

Il vom vedea pe 11 iulie, la Lazy Monday, pentru cateva ore de muzica extraordinara.

Ultimul nume de pe lista evenimentului Lazy Monday va fi anuntat in curand.

Biletele pot fi procurate la urmatoarele categorii de pret, in functie de distanta fata de scena si momentul achizitei: pana pe 10 iulie – Cat. II (fara loc) - 175 lei, Cat. I - 200 lei, Cat. VIP - 220 lei; in ziua evenimentului (11 iulie) – Cat. II (fara loc) - 195 lei, Cat. I - 220 lei, Cat. VIP - 240 lei.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje