Kosmic Blues lansează primul EP „Roots”

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Kosmic Blues  lansează primul EP Roots, o colecție de 3 piese cu influențe de blues, funk, jazz, hip-hop, inspirate din sound-ul anilor 60, 70.  „Childhood”, „Girl” și „This way” invită la întoarcere către copilărie, rădacini, umanitate.

Ep-ul Roots este o producție Vinyl, Rum, Tapas & Wine și poate fi ascultat și descărcat gratuit pe paginile de Bandcamp și Youtube ale labelului VRTW.

„Fiecare cântec Kosmic Blues e o introspecție a noastră, o privire care, odată pornită dinăuntru, se rostogolește și se îndreaptă către ce ne înconjoară. Așa construim versurile, liniile muzicale, orchestrațiile, astfel încât rezultatul final să fie o oglindire a noastră asupra lumii. Suntem diferiți, însă trăirile noastre ne duc către aceleași rădacini. Mesajul primului nostru EP Roots este tocmai acesta: să facem o călătorie în timp, către copilărie și înapoi, pentru a readuce în prezent o parte din iubirea necondiționată de atunci. „Little Sparrow”, primul nostru single, a avut același mesaje, ne-am bucurat mult să vedem cât de bine a fost primit de public ” - Kosmic Blues.

Trupa este compusă din: Cosmina Soare - voce, Robert Petre (UFe) - percuție / DJ / scratch, Paul Alexandru (Acoustic Paul) -chitară. Așa cum sugerează și numele, band-ul este un fusion de blues, funk și beat-uri electronice, cu un strop de folk, jazz si old school rock. Rezultatul este un timbru proaspăt și un sound care duce ascultătorul într-o atmosferă "joie-de-vivre". Gândiți-vă la Morcheeba întâlnind Jefferson Airplane, dar într-un context mai modern.

Kosmic Blues există în această formulă din luna martie, 2016 și face parte din labelul Vinyl, Rum, Tapas & Wine.

În jurul Vinyl, Rum, Tapas & Wine s-a creat o comunitate de prieteni și artisti pasionați de descoperiri muzicale. DJ-ii VRTW sunt, înainte de toate, diggers și curatori ai unei muzici variate și „sociale”, cum ne place nouă să îi spunem. Am ales să ne definim nu printr-un gen muzical anume, ci prin valorile pe care le împărtășim, ca într-o familie. Din label fac parte atât Dji, cât și live bands, precum Kosmic Blues. După release-ul Ep-ului „Rumberto Eko”, ne bucurăm să continuăm producția muzicală cu EP-ul Roots, un material încărcat de emoție și mesaje sociale”, declară reprezentanții labelui Vinyl, Rum, Tapas & Wine.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje