DrumStage: Un spectacol ce imbina pasiunea pentru tobe cu tehnica

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pe 18 martie, DrumStage revine in clubul Quantic din Bucuresti cu un nou eveniment concept dedicat tobosarilor. Instrumentele de percutie vor fi puse in valoare de artisti precum renumitul Andrea Vadrucci (Vadrum), care vor oferi un show de tobe unic in Romania.

Se va canta de la metal extrem la jazz si rock presarat cu coloane sonore din filme si jocuri video celebre.

Afis.jpg

Organizatori DrumStage isi doresc ca fiecare editie sa fie diferita atat din punct de vedere muzical, cat si vizual, aratand totodata publicului din Romania ca exista pasiune in Romania pentru acest instrument.

Kick the Spring” il va aduce primavara aceasta pe scena din Quantic pe binecunoscutul tobosar Andrea Vadrucci „VADRUM” alaturi de care vor urca pe scena invitatii speciali: Adrian Tabacaru, Septimiu Harsan, Sergio Ponti si Razvan Raduta.

Event: DrumStage „Kick the Spring”, editia a V-a

Biletele pot fi achizitionate online pe www.ambilet.ro, la urmatoarele preturi:

- Normal:  40 Lei (perioada 01-17 martie 2017)
- La intrare: TBA
*Copii sub 10 ani beneficiaza de intrare gratuita.

VIP Ticket – 45 Lei (20 bucati). Acestea contin:
-30 minute pentru meet & greet;
-30 minute discutie colectiva cu artistii Andrea Vadrucci, Adrian Tabacaru, Septimiu Harsan si Sergio Ponti;
-cadou merchandise DrumStage – set de bete + afis eveniment cu semnaturile artistilor.

In trecut, DrumStage a reusit sa impresioneze publicul la fiecare editie prin selectia de tobosari si stiluri muzicale dintre cele mai variate. Ultimul eveniment din cadrul festivalului Rockstadt Extreme Fest, a avut o audienta de peste 1.500 de oameni. Mai multe despre activitatea DrumStage aflati de pe pagina de Facebook si canalul de Youtube.

Despre artisti

Andrea Vadrucci

De curand inclus in top 500 al celor mai faimosi tobosari din toate timpurile, italianul Andrea Vadrucci, cunoscut sub numele de Vadrum, este unul dintre cei mai talentati tobosari europeni, cucerind inimile multor oameni prin tehnicile sale si trecand dincolo de granitele genurilor muzicale.

Castigator al concursului national „Drummer Of Tomorrow” si absolvent al universitasii „Musicians Institute” din Los Angeles, Vadrum a participat de-a lungul timpului la multe evenimente, impartind scena cu tobosari cunoscuti precum Billy Cobham si Steve Gadd, pe langa cariera sa solo lucrand si alaturi de faimosul Cirque Du Soleil ca tobosar in spectacolul KOOZA.

Andrea-Vadrucci.jpg

In 2011, acesta a lansat si un album solo inregistrat la Paisiello Theatre (Lecce) alaturi de o orchestra simfonica de 36 artisti, un experiment de succes care i-a adus locul 1 pe Amazon MP3 in SUA, Japonia, Italia, Spania si Franta.

In prezent, Vadrum este endorser pentru Zildjian si Tama si are un canal de Youtube cu 80 milioane de viziualizari, detinand recordul pentru cei mai multi subscriberi fata de alte canale muzicale din Italia.

Adrian Tabacaru

Absolvent de Master al Universitatii de Muzica din Bucuresti, Adrian este recunoscut ca tobosar, producator si compozitor pentru formatiile Taine si Souptrip. De asemenea, este colaborator al artistului de muzica electronica „YVAT”, in acelasi timp fiind cunoscut  si ca producator si instrumentist de studio pentru diferiti artisti romani.

Anul acesta, Adrian a reprezentat Romania la Warsaw Drum Festival, iar de-a lungul timpului, acesta a colaborat cu mai multi artisti bine cunoscuti in Romania si Israel, precum Adrian Buciu-flaut, Mandela Gajol-flaut, Andreea Timiras-cello, Tom Brandus-pian, Petre Iftimie-chitara, Andrei Popa-chitara, Dragos Cretu-voce si Itamar Meir-didgeridoo.

DSWG-Miluta-thumb.jpg

Septimiu Harsan

Tobosar al trupelor Necrovile, The Thirteenth Sun, Code Red, Spectral, Aria Urbana si Indian Fall, avand de asemenea un proiect alaturi de chitaristul sarb Milos Batocanin (Synesis Absorption, Disdained) si diverse alte colaborari in calitate de session drummer, este primul si singurul instrumentist roman care a aparut in cunoscuta publicatie Sick Drummer Magazine.
Practicand acest instrument de 15 ani, Septimiu a urmat cursuri de teoria muzicii, armonie si percutie clasica, in parael fiind student si la Facultatea de Litere.

In decursul ultimilor doi ani de activitate, Septimiu a activat in cadrul trupei olandeze Disavowed (Death Metal). Completandu-si biografia cu aceasta performanta, a fost recrutat de catre Patrick Mameli in proiectul legendarei trupe Pestilence, alaturi de care ne asteptam sa-l urmarim live, incepand cu vara acestui an!

5974.jpg

Sergio Ponti

A inceput sa cante la tobe la varsta de 11 ani, mai intai ca autodidact iar mai tarziu a urmat cursurile scolii Furio Chirico. Ca tobosar al Beggar’s Farm, a cantat cu Ian Anderson, Martin Barre, Dave Pegg, Jonathan Noyce, Clive Bunker si cu mai multi membrii ai trupei Jethro Tull; cu David Jackson de la Van Der Graaf Generator; cu Bernardo Lanzetti de la PFM; Vittorio Nocenzi, Rodolfo Maltese, Francesco Di Giacomo of Banco; Gianni Leone de la Il Balletto di Bronzo si multi altii.

A colaborat in doua turnee nationale cu Mike Keneally (chitarist pentru Zappa, Joe Satriani si Dethlok), dar si cu trupa Egin (folk/rock), Ephel Duath (avant-garde) si DorDeDuh, avand si propria trupa, Koneskin.

Sergio Ponti este profesor in cateva scoli de muzica si endorser pentru Vibe Drums, Promark Drumsticks, Evans Drumheads, Protection Racket.

Sergio-Ponti-3.jpg

Razvan Raduta

Absolvent al Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti, Razvan Raduta este cunoscut pentru colaborarile si trupele in care a cantat de-a lungul timpului, precum H8, Cap De Craniu, Protest Urban, Rock N’Ghena, Nightpray, Kandaon si Discordless, avand in acelasi timp o vasta experienta in graphic design, televiziune sau productie audio/video.

drumstage.jpg

 
1 comentariu

”Kick the Spring” pe 18 martie, la noul eveniment DrumStage
geowgweoqw
#1 -

folic acid vitamin b9
folic acid vitamin b9 - Vitamin B9, more commonly known as folic acid (a synthetic form), is a water-soluble vitamin that is part of the B vitamin family. It cannot be produced by the human body and must therefore be ingested with food.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje