Jurjak, lanseaza un nou single cu videoclip - „Timp de Iubit” la Expirat

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Regizorul si muzicianul bucurestean George Petrosel aka Jurjak, lanseaza un nou single cu videoclip - „Timp de Iubit” miercuri pe 17 mai la Expirat Halele Carol, Sala Compresoarelor de la ora 21:00.

In noiembrie anul trecut, Jurjak si-a lansat primul album oficial „Lemon Blues” cu influente blues, electro, psihedelic si rock.
Albumul a fost prezentat live alaturi de Daniel Olteanu - tobe (mix si master), Narcis Axinte - bass, Dan Minel Stoica - chitara, George Petrosel - voce si chitara.

„Totul a inceput in 2005, cand m-am apucat sa bat toba alaturi de K-Gula si Confusion, prima trupa de hip-hop live din Romania. Am absolvit Dreptul insa mi-am dat seama ca nu as putea sa practic aceasta profesie pentru ca nu mi se potriveste. In urma unei calatorii peste ocean, am citit multa poezie si am inceput sa scriu versuri. Asa mi-am descoperit latura creativa si am decis sa ma inscriu la Facultatea de Film. Avand ritmul in sange si ureche muzicala, cu o chitara, o clapa si cateva notiuni de teorie muzicala, am inceput sa-mi transform gandurile in sunete.” (Jurjak)

Miercuri 17.05. 9PM
Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor
Str. Constantin Istrati 1.
Acces: 20 lei

Bilete disponibile in pre-sale prin iaBilet.ro, aici.1 comentariu

Jurjak, lanseaza un nou single cu videoclip - „Timp de Iubit” la Expirat
geowgweoqw
#1 -

Anionic Liposomes company
Anionic Liposomes company - BOC Sciences provides a wide range of liposome products, including cationic liposomes, anionic liposomes, fluorescently labeled liposomes, clodronate liposomes, ATP liposomes, etc., as well as a variety of high-quality liposome preparation materials.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje