Juliette Lewis in premiera in Romania

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ah, Juliette (marea!) Lewis vine la noi sa cante. Dupa ce am admirat-o in filme de Hollywood si ne-am tripat bine de tot pe Natural Born Killers, avem ocazia sa o vedem live, cantand in stilul ragusit-smulso-aruncat cu vocea ei stridenta memorabila. 

Concertul va avea loc la Timisoara pe 3 iunie la Revolution Festival. 

In perioada 3 – 4 iunie, Muzeul Satului Banatean din Timisoara se va transforma complet. Totul se datoreaza unei noi editii a Revolution Festival, care și-a propus să adune la un loc trupe si artisti de anvergura. In line-up-ul festivalului se regasesc zeci de formatii si performeri, iar cel mai nou anunt din partea organizatorilor ne-a cam dat pe spate.

Juliette este una dintre rebelele Hollywoodului, actrita nominalizată la Premiul Oscar si o prezenta rock aparte. Alaturi de rockerii de la The Licks, Juliette va urca pe scenă la Revolution Festival.

Pentru o perioada de sase ani, formația a fost despartită, dar din 2015 Juliette Lewis and The Licks si-au reunit fortele. 

Organizatorii evenimentului au confirmat ca celebrul trio olandez Black Sun Empire va reveni in orașul de pe Bega.

Au mai fost anuntati și punkerii croati de la Hlando Pivo, Ritam Nereda și Hector.

Pentru cea de-a doua editie a festivalului au fost confirmati deja peste 30 de artisti printre care: Skunk Anansie, John Digweed, Suicidal Tendencies, Roni Size and DJ Krust, Planet of Zeus, Reboot, Negura Bunget, Avenger, Blazaj, Bombarder, CTC, Premiesku, Gescu, Herodot, Litor, Chay Nelle, Dishumanity, DJ Shone Alcapone & Tommy T, Exotic Times, Few Reasons Why, Gigatron Selecta, Gothic, Haos, Herbal Queen, Infest, Keyz, Mak Floss, Mr. Heart, Umbre Zidite, Wacko (Madred) & amp; DJ Sanchezz și multi altii.

Biletele sunt disponibile pe Myticket.ro si Eventim.ro si pot fi achizitionate la pretul special de 74,99 lei pana in 4 mai.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje