Joshua Redman Trio in premiera in Romania

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Joshua Redman Trio vine in premiera in Romania in cadrul Jazz Night Out pe 24 martie la Sala Radio din Bucuresti

Joshua Redman Trio promite intr-un show surpriza atat pentru devoratorii de jazz, cat si pentru cei care il gusta doar din cand in cand, ca pe un desert exotic.

Jazz-ul este asezat prea des pe un piedestal intelectual, iar multa lume il percepe ca pe un stil interzis profanilor. Cand de fapt, lucrurile stau pe dos. Jazz-ul inseamna pur si simplu emotie si fun, spune saxofonistul american, care reafirma acelasi lucru in show-urile sale alaturi de mari artisti precum Stevie Wonder, Chick Corea, The Dave Matthews Band, Branford Marsalis, Marcus Miller, Herbie Hancock, Quincy Jones, B.B. King, Brad Mehldau, Rolling Stones sau The Bad Plus.

Joshua Redman se afla in clubul select al castigatorilor premiului Thelonious Monk, si are doua nominalizari la Grammy.

Nascut in Statele Unite in 1969, cu un tata muzician (legendarul saxofonist Dewey Redman) si o mama bibliotecara si dansatoare, creste inconjurat de discuri cu blues, jazz, rock, dar si cu muzica clasica, indiana, indoneziana sau africana.

Desi este considerat unul dintre cei mai tehnici performeri de jazz, declara intotdeauna cu modestie ca mai are enorm de exersat, si e departe de a fi multumit de ceea ce canta, insa nu se poate opri.

Are o cariera cu atat mai impresionanta cu cat, desi canta de mic, a ales sa se dedice full-time muzicii doar dupa ce a terminat colegiul, la Harvard. De atunci a inregistrat 15 albume si a concertat pe marile scene ale festivalurilor de jazz din toata lumea.

La Jazz Night Out Joshua Redman canta in formula de trio, cu Joe Sanders la contrabas si Gregory Hutchinson la tobe.

Program
Concertul Joshua Redman Trio are loc pe 24 martie, ora 20:00 la Sala Radio din Bucuresti.

Accesul in sala se face incepand cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toata durata concertului.

Bilete
Biletele pentru acest eveniment costa 105, 135, 165 de lei in functie de categorie, si pot fi cumparate din reteaua Eventim (magazinele Germanos, magazinele Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas, benzinariile OMV) si online pe www.eventim.ro.
 Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje