Jazz in th Park Bogata Edition - primul festival de muzica in Bogata. Organizatorii strang donatii pentru a amenaja primul parc in sat

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Dupa ce Snoop Dogg si-a dat check-in din greseala in Bogata, judetul Mures, satul a devenit unul dintre cele mai cunoscute locuri din Romania.

Unii chiar au profitat de situatie si au creat un site special pentru cei care vor sa viziteze locurile.

Altii s-au gandit ca in Bogata ar merge un festival de muzica, mai ales ca zona are un peisaj de vis. Este cazul celor de la Jazz in the Park, care au facut o Bogata Edition.

Jazz in th Park Bogata Edition va avea loc pe 3 aprilie 2016, incepand cu ora 12:00, pe terenul de fotbal al localitatii.

Maria Raducanu, Jazzybirds, Les Nuages si Danaga vor concerta in Bogata, iar organizatorii isi propun sa stranga donatii pentru a amenaja primul parc din Bogata.

Noi am fost la Bogata, am vazut locurile: satul e inconjurat din trei parti de raul Mures, e de o liniste ancestrala si de o mare frumusete, iar oamenii sunt primitori si creativi. Daca administratia, comunitatea si noi, romanii, in general, ne mobilizam, se prea poate ca Snoop sa schimbe dintr-o mare intâmplare soarta localitatii, au spus organizatorii.

Jazz in the Park este un festival clujean, de doua ori finalist la European Festival Awards.

Snoop, pe cand si tu in Bogata?Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje