Jason Mraz va sustine un concert acustic la Sala Radio din Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Iata o veste care ne bucura - Jason Mraz va sustine un concert acustic la Sala Radio din Bucuresti.

Artistul este la primul show in tara, iar acesta va avea loc pe 11 martie 2017, incepand cu ora 20:00.

Show-ul acustic face parte din seria evenimentelor "An evening with Jason Mraz and his guitar".

1.png

Muzica lui Jason Mraz a reusit sa aduca impreuna oamenii din toate colturile lumii. Mraz a inceput sa cante in cafenelele din San Diego si a devenit cunoscut pentru mesajele pozitive si incarcate de emotie, pentru cantarile live pline de viata, dar si pentru eforturile sale constante de a transforma lumea din jur intr-un loc mai bun.

De-a lungul timpului, hiturile sale au invadat radio-urile comerciale si au obtinut numeroase distinctii si trofee importante in spatii culturale si geografice diverse.

Artistul american a scris un capitol din istoria muzicii pop cu "I’m Yours" si "I Won’t Give Up", a primit 6 nominalizari si 2 premii Grammy, a castigat premiile Teen Choice si People’s Choice si a sustinut concerte sold-out in amfiteatrele si arenele din toate colturile lumii. Video.

2.jpg

Jason Mraz nu e doar un muzician care a impresionat intreaga lumea, ci si o persoana constienta si preocupata de rolul sau in societatea de azi. Pasionat de activism social, a initiat numeroase actiuni de lobby pentru protejarea mediului inconjurator si a sprijinit neincetat drepturile comunitatilor LGBT.

Prin tot ce face, Jason celebreaza forta universala a muzicii ce poate schimba lumea in bine, inspirand oamenii de pretutindeni.

PS: Biletele costa intre 125 si 250 lei. Abia asteptam sa-l vedem live!
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje