Inregistrat in Romania: Alternosfera, Omul cu Sobolani, Luna Amara si Niste Baieti, pe 30 mai, la Arenele Romane

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Evenimentul Inregistrat in Romania a ajuns la cea de-a doua editie, asa ca pe data de 30 mai 2014, la Arenele Romane, vor urca pe scena - Alternosfera, Omul cu Sobolani, Luna Amara si Niste Baieti.

Alternosfera

O trupa de rock alternativ din Republica Moldova, formata din Marcel Bostan - voce, clape, Marin Nicoara - chitara, clape, Serghei Aladin - chitara, clape, Anatolii Pugaci - tobe, Dima Scripnic - bas.

Band-ul a lansat in octombrie 2012 si martie 2013 două albume, Virgula si Epizodia, parti integrante ale unui triptic conceptual al formatiei, care se va numi chiar Epizodia.

Luna Amara

Trupa complexa si controversata a scenei rock romanesti din anii 2000 incoace. Cenzurata din cauza opiniilor politice transante, Luna Amara si-a format un public al sau, un public care vrea sa inteleaga mai mult, care vrea sa se implice mai mult.

1

Omul cu Sobolani

Una dintre cele mai longevive trupe de rock alternativ din Romania, a luat naștere in 1997 la Constanta, din inițiativă lui Dan Amariei, numele trupei venind de la celebra carte omonima a lui Sigmund Freud.

Razna, Ne punem in cap, (Dez)orientat, Mainile sus, Ajutor, 2 beri goale sau Inca o glumă proasta fiind reprezentative pentru fanii genului. Dupa 16 ani de cautari, 8 albume lansate si 27 de videoclipuri la activ, OCS au lansat in 2013 un nou material discografic - Marea Cautare.

Niste Baieti

Niste Baieti au pus pe ritmuri de punk-rock slagarele romanesti ale anilor ’80. Lasa-mi toamna pomii verzi, Deschideti poarta soarelui, Un copac cu flori sunt numai cateva dintre piesele cantate in concerte.

Proiectul Niste Baieti doreste sa aduca in inimile generatiilor tinere marile hituri ale acelor vremuri si sa readuca in lumina reflectoarelor marii compozitori ai unor generatii pierdute.

Pretul biletelor:

25 lei - early bird, pana in 18 mai 2014
35 lei - in perioada 19 mai -  30 mai 2014
45 lei - at the door.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje