Incepe Green Hours JAZZ Fest- editia a IX-a

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Probabil cel mai reputat si mai perseverent club de jazz din Romania si cu siguranta cel mai longeviv - da, este vorba despre Green Hours jazz & theatre-cafe - anunta startul (peste 10 zile) celei de-a 9-a editii a festivalului pe care l-a initiat in primavara lui 2008: Green Hours JAZZ Fest.

unnamed__1_.jpg

Intre 25 si 28 mai, boema si artistica gradina din Calea Victoriei 120 - Bucuresti va fi gazda a 22 de artisti dintre cei mai demni de atentie, din 6 tari,  inclusiv Romania. Publicul va avea ocazia sa aplaude, in traditionala si (re)cunoscuta “matca” culturala Green Hours, 8 concerte extraordinare, reunind muzicieni emergenti si/sau consacrati din elita jazz-ului si a muzicii improvizate europene.
O sarbatoare internationala a muzicii de calitate, in diversitatea oferita de directiile cele mai actuale ale jazz-ului zilelor noastre, Green Hours JAZZ Fest - 2017 inseamna, in vremurile tulburi pe care le traim, si un argument pentru perseverenta, dedicare si frumusete artistica.

Mentionam ca evenimente in premiera pentru Romania: duo-ul John Greaves (Marea Britanie) – Vincent Courtois (Franta), quartet-ul SAFRAN (Germania), Hanno Busch Trio (Germania) sau duo-ul polonez de ragtime contemporan Martin Masecki - Jerzy Rogiewicz.  Concertul de deschidere al GHJFest-9, pe 25 mai, va fi sustinut de patru mai mult decit talentati tineri muzicieni romani, ce vor prezenta un program cu totul special de jazz contemporan, sub numele de And Then This.

Programul GHJFest-9 (2017):

Joi, 25. 05. 2017 // 18.45
AND THEN THIS (RO)
MARCIN MASECKI / JERZY ROGIEWICZ (PL)

Vineri, 26. 05. 2017 // 18.45
HANNO BUSCH TRIO (DE)
JOHN GREAVES / VINCENT COURTOIS (UK/FR)

Simbata, 27. 05. 2017 // 18.45
SAFRAN (DE)
HELGE LIEN TRIO (NO)

Duminica, 28. 05. 2017 // 18.45
PER ODDVAR JOHANSEN (NO)
PAWEŁ KACZMARCZYK AUDIOFEELING TRIO (PL)
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje