Incepe Green Hours JAZZ Fest- editia a IX-a

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Probabil cel mai reputat si mai perseverent club de jazz din Romania si cu siguranta cel mai longeviv - da, este vorba despre Green Hours jazz & theatre-cafe - anunta startul (peste 10 zile) celei de-a 9-a editii a festivalului pe care l-a initiat in primavara lui 2008: Green Hours JAZZ Fest.

unnamed__1_.jpg

Intre 25 si 28 mai, boema si artistica gradina din Calea Victoriei 120 - Bucuresti va fi gazda a 22 de artisti dintre cei mai demni de atentie, din 6 tari,  inclusiv Romania. Publicul va avea ocazia sa aplaude, in traditionala si (re)cunoscuta “matca” culturala Green Hours, 8 concerte extraordinare, reunind muzicieni emergenti si/sau consacrati din elita jazz-ului si a muzicii improvizate europene.
O sarbatoare internationala a muzicii de calitate, in diversitatea oferita de directiile cele mai actuale ale jazz-ului zilelor noastre, Green Hours JAZZ Fest - 2017 inseamna, in vremurile tulburi pe care le traim, si un argument pentru perseverenta, dedicare si frumusete artistica.

Mentionam ca evenimente in premiera pentru Romania: duo-ul John Greaves (Marea Britanie) – Vincent Courtois (Franta), quartet-ul SAFRAN (Germania), Hanno Busch Trio (Germania) sau duo-ul polonez de ragtime contemporan Martin Masecki - Jerzy Rogiewicz.  Concertul de deschidere al GHJFest-9, pe 25 mai, va fi sustinut de patru mai mult decit talentati tineri muzicieni romani, ce vor prezenta un program cu totul special de jazz contemporan, sub numele de And Then This.

Programul GHJFest-9 (2017):

Joi, 25. 05. 2017 // 18.45
AND THEN THIS (RO)
MARCIN MASECKI / JERZY ROGIEWICZ (PL)

Vineri, 26. 05. 2017 // 18.45
HANNO BUSCH TRIO (DE)
JOHN GREAVES / VINCENT COURTOIS (UK/FR)

Simbata, 27. 05. 2017 // 18.45
SAFRAN (DE)
HELGE LIEN TRIO (NO)

Duminica, 28. 05. 2017 // 18.45
PER ODDVAR JOHANSEN (NO)
PAWEŁ KACZMARCZYK AUDIOFEELING TRIO (PL)
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje