In Transylvania, mai mult decat un festival muzical care va avea loc in Tara Fagarasului, in perioada 20-23 august

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca sunteti pasionati de muzica buna si natura, atunci trebuie sa aflati ca in perioada 20-23 august 2015, in Tara Fagarasului, mai exact in zona turistica Dragus - Sambata, va avea loc festivalul In Transylvania.

Evenimentul isi doreste sa te rupa pentru cateva zile de agitatia orasului si sa te introduca intr-o lume plina de aventuri si muzica buna.

La editia din 2015 vor urca pe scena trupe precum: Waldeck (AT), Subcarpati (RO), Jaya the Cat (NL), N.O.H.A. (DE), ROA (RO), pana la Lemon Bucket Orkestra (CA), Airtist (HU), Paiaka (FR) sau Pixels (RO).

In line-up-ul festivalului sunt incluse si doua trupe tribute: Masterpiece – Tribute Metallica si The Rock – Tribute AC/DC.

Organizatorii sustin ca accesul la festival se face extrem de facil, iar zona beneficiaza de peste 3000 de locuri de cazare, ata nu alegeti sa veniti cu cortul si sa va campati in zona special amenajata a festivalului.

Campingul va fi dotat cu grupuri sanitare si dusuri iar accesul se va face in baza bratarii speciale de festival.

After-party

In aceasta zona exista o priveliste superba asupra Tarii Fagarasului, iar terasele sau hamacele amenajate sunt perfecte pentru a va relaxa si a admira imprejurimile.

Apropo de asta, va spunem ca zona de DJ va fi acoperita de La Resistance DJ’S, anume: BeatJunkz, Primarie, Saboar, Godeanu, Paulie, Calin, Brody & Dr. Panda, Pavlov, Vygo, Ada Khaleh.


Foto de la editia din 2014

Alte activitati

Pe langa activilatie de entertainment din incinta festivalului, la 100 de metri distanta se afla Aventura Parc Dragus, un parc in care se gasesc 4 trasee de aventura de dificultate progresiva si panouri de catarare (pentru copii si adulti), teren de minigolf, tir cu arcul, trasee compuse exclusiv din coborari in tiroliana etc.

Participantii la festival vor beneficia de discount-uri in Aventura Parc Dragus in baza bratarii de acces la festival.


Foto de la editia din 2014

Obiectivele turistice nu sunt nici ele de neglijat: pe o raza de cativa km de mers agale sau cu masina ajungi la Manastirea Sambata de Sus, Cetatea Fagarasului, Herghelia Sambata, satele sasesti specifice Trasilvaniei, Transfagarasanul, Balea Lac, Strandul Victoria.

Creasta Muntilor Fagaras ofera si ea cateva trasee demne de luat in seama pentru amatorii de drumetii.


Foto de la editia din 2014

Sursa foto
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje