Hugh Laurie, actorul din Dr. House, va sustine, in iulie, un concert la Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Hugh Laurie este celebru pentru rolul sau din serialul Dr. House, insa actorul este si un muzician extem de talentat, iar vestea buna este ca vom putea sa-l ascultam live, in luna iulie, la complexul Romexpo din Bucuresti.

Muzicianul va veni in Romania pe data de 12 iulie 2014, iar informatie este facuta publica pe site-ul oficial al acestuia.

Noi l-am ascultat deja si ne-am declarat fani, inca de cand si-a lansat albumul Hugh Laurie, Let Them Talk, in 2011.Laurie si-a lansat albumul cu numarul 2, Didn't It Rain, in 2013, iar materialul muzical contine piese blues si jazz.

Hugh Laurie este un actor britanic de televiziune, care a capatat faima la nivel national jucand in serialul de comedie Blackadder si mai apoi la nivel mondial cu serialul Dr. House, pentru care a obtinut doua Golden Globes si premiul de cel mai simpatizat personaj dintr-un serial.

Pe langa acestea, Hugh Laurie canta (voce, chitara, pian, saxofon) si recent, in mai 2011, a scos si un album de blues vechi (a la New Orleans), Let Them Talk.

Noi abia asteptam sa-l ascultam live in Capitala. Voi?


Sursa foto

 

Pe aceeasi tema:

Hugh Laurie- Let Them Talk [Limited edition] All songs

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje