Hauschka live la Bucuresti: neconventionalul artistic al zilelor noastre

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

ARTmania Classics prezinta Hauschka la Bucuresti, joi, 15 decembrie 2016, la Sala Radio de la ora 19:00.

Un eveniment dedicat audiofililor muzicii clasice contemporane si ascultatorilor curiosi sa experimenteze neconventionalul artistic al zilelor noastre.

Hauschka are un portofoliu impresionant cu peste zece materiale complexe de studio, editii speciale de vinyl-uri, concerte in locuri neconventionale si un grup de fani dedicati din cercurile de auditii Fluxus, John Cage, Arvo Part, Philip Corner, Max Richter sau Sylvain Chauveau.

De reascultat inainte de concert: “The Prepared Piano” din 2005 pentru cuprinderea esentei Hauschka, Salon des Amateurs din 2011 pentru experimentari ritmice techno dezvoltate la pian si cele mai noi doua materiale de studio Abandoned City si A NDO C Y din 2014 si 2015 pentru prezentul universului Hauschka si pentru dezvoltarea unui orizont de asteptare perfect compatibil cu evenimentul de la sfarsitul anului.

Unul dintre cei mai cunoscuti sustinatori ai pianului modificat – al carui sunet este alterat prin inserarea unor obiecte intre sau pe coardele, ciocanelele si amortizoarele pianului.

Sunetul specific Hauschka a fost dintotdeauna atat instinctiv, cat si alimentat de o dragoste puternica pentru ritm. Un artist care cunoaste pianul in totalitate si nu se teme sa il abordeze cu sensibilitate si dinamism, fiind capabil sa imbratiseze o gama larga de influente.

Biletele au preturi ce variaza intre 70 si 130 de lei, in functie de pozitionarea locurilor in Sala Radio din Bucuresti si sunt distribuite in retelele partenerilor Eventim.ro, MyTicket, Kompostor si pe ARTmania.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje