Green Sensation - festivalul care iti aduce muzica, natura si sporturile nautice in trei zile de distractie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Mai avem o luna de vara, deci ar fi bine sa va luati o mini vacanta si sa profitati de luna August, pentru ca e plina de evenimente foarte misto. Daca sunteti pro-natura/sport si vreti sa scapati de haosul din Bucuresti, atunci avem recomandarea perfecta pentru voi: Festivalul Green Sensation.

Green Sensation este un festival de muzica ce se va desfasura la Belis, langa Cluj Napoca. Mai mult decat atat, Green Sounds este un festival fun, unde veti putea face multe activitati de vara pe muzica DJ-ilor romani si internationali.

 
Green Sensation 2014  - Sursa imagini

Activitati

Sporturi natutice: WaterSlide, Water Blob, Scuba Diving, Zorbing, Airsoft, Rope Swing Hammok, Banana boat, Climbing Wall, Climbing on boxes, Off Road, Frisbee, SlackLine, Archery.

Concerte

DJ: Gojira & Planet H, Quba, CDj Team, DJ Twist, DJ Necs, Marwan (Dua), Waren, DJ Moshu, Flow B, DJ Schepsis, N.Ser, Ciakar, Vlad Bretan si DJane Andrada.

Bilete: 70 de lei (1-16 August)


Sursa foto

Perioada festival: 14-16 August

Va fi pus la dispozitie de catre organizatori transport Cluj - Green Sounds si retur. Vor fi curse regulate cu plecare din Cluj de la Sala Sporturilor.


Sursa foto

Uite cat de fain a fost anul trecut la Green Sounds.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje