Golan Symphonic - un show in premiera la IMapp Bucharest 2016

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Dupa cum v-am povestit, iMapp Bucharest atinge punctul culminant in data de 24 septembrie, in Piata Constitutiei, unde 104 proiectoare vor cuceri cei peste 20.000 de metri patrati ai suprafetei de proiectie, transformand, pentru o seara, fatada celei mai mari cladiri administrative din Europa, Palatul Parlamentului.

Tot atunci, cei de la Golan pregatesc un show impresionant, in premiera - Golan Symphonic, alaturi de instrumentisti care formeaza o orchestra simfonica.

1.jpg

Cei prezenti in Piata Constitutiei vor fi martorii unui experiment muzical curajos, muzica electronica urmand sa fuzioneze cu instrumentele live ale orchestrei simfonice ce va acompania cei 5 membri ai proiectului Golan.

Experimentul electro-clasic este cel mai nou proiect al trupei, aceasta dedicandu-si ultimele luni in stabilirea conceptului pe care il va prezenta in premiera miilor de bucuresteni prezenti la eveniment.

Este primul concert Golan intr-o astfel de formula, trupa urmand sa cante in deschiderea legendarei Róisín Murphy, headliner-ul serii.

Intrarea este libera; ne vedem acolo sau nu?

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje