Golan si vestile bune - clip nou si concert la Arene pentru lansarea primului album

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Golan este o trupa care ne merge de fiecare data la suflet, deoarece are un sound fresh si melodios. Daca si voi sunteti fani, atunci sunteti asteptati la Arene, pe data de 7 aprilie, zi in care Alex, Mihai si Ernesto isi lanseaza primul album - Intro.

Trupa pregateste un show live impresionant, presarat cu momente acustice, simfonice si ritmuri exotice.

Din line-up- ul serii fac parte si urmatorii artisti: IAMYANK (hu), Helen, Otherside, Moonlight Breakfast, Rabbit The King.

1.jpg

Pana sa ne dezlantuim pe muzica lor live, va invitam sa urmariti cel mai recent clip al lor, la piesa Zenith.

Videoclipul a fost realizat cu cu ajutorul Studio Set si in regia lui Anton si Damian Groves, iar Anda Butuc este protagonista povestii.

Clipul ilustreaza lupta cu sinele si consecventa pe care trebuie sa o ai atunci cand vrei sa te autodepasesti, puternicul mesaj avand o coloana sonora visatoare, care te transpune intr-o stare de perfecta armonie.

Intro

Albumul este experimentul sonor care s-a nascut si a crescut odata cu trupa, care s-a creat si s-a dezvoltat cu fiecare concert de club, turneu, festival sau eveniment mare, povestea lui fiind inspirata de evolutia celor 5 membri, atat la nivel muzical, dar si emotional si creativ.

Intro este exemplul prin care Alex, Mihai si Ernesto, alaturi de Florian si Iulian Nicolau isi arata placerea de a construi de la zero un proiect muzical independent, diferit pe plan local si international.

2__Medium_.jpg

Despre Golan

Golan imbina si foloseste atat experienta cat si bagajul muzical diferit al fiecaruia dintre membrii trupei pentru a crea un house/nu disco melodios, super-dansant, ce a trecut fara compromisuri de la underground, la un mainstream de calitate. Trupa se orienteaza spre latura umana a muzicii electronica, folosind in show-uri sample-uri, live DJ’ing si instrumente clasice precum flautul, trompeta sau percutii.

3.jpg
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje