GIANNA NANINNI revine la Bucuresti in aprilie 2017

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Gianna Naninni revine la Bucuresti pe 27 aprilie 2017, la Sala Palatului. La opt ani distanta de la primul sau concert in Romania, Gianna readuce fanilor romani un spectacol Best-of. "HITSTORY Tour" include cele mai populare piese ale sale de pe toate cele 26 de albume lansate pana acum de-a lungul carierei.

Uite cum a fost in 2008 concertul de la Bucuresti.

Gianna Naninni a devenit un nume cunoscut in intreaga lume dupa showul din ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale de Fotbal din 1990. "Un'estate ITALIANA" este in continuare unul dintre cele mai populare imnuri ale microbistilor din intreaga lume.

Gianna Nannini s-a nascut in Siena, pe 14 iunie 1956. Este sora mai mare a fostului pilot de Formula 1, Alessandro Nannini.

A studiat pianul si compozitia la Milano, la sfarsitul anilor 70, si a obtinut o diploma in filosofie de la Universitatea din Siena, in 1994. Un an mai tarziu, participa la un protest organizat de Greenpeace la ambasada Frantei din Roma, impotriva deciziei guvernului francez de a continua experimentele nucleare de la Mururoa.

A visat intotdeauna sa devina mama, dar abia la 54 de ani se naste fiica sa, Penelope. In timpul sarcinii, a aparut pe coperta revistei Vanity Fair intr-un un tricou cu inscriptia "Dumnezeu este femeie". "A fi mama este divin, te simti ca o zeita, iti da putere, iti ridica spiritul si toate problemele din trecut devine nesemnificative", spune Gianna. Viata de familia si maternitatea nu au insemnat retragerea sa din cariera muzicala, chiar opusul. "Sunt norocoasa sa am studioul chiar langa casa, asa ca pot fi productiva cand trebuie si o mama prezenta in acelasi timp".

Ultimul spectacol Gianna Nannini la Bucuresti, in 2008, a fost sold-out, un motiv in plus pentru fanii artistei de a-si cumpara din timp biletele la „HITSTORY TOUR LIVE”. In functie de distanta fata de scena, biletele costa 95 lei, 120 lei, 175 lei, 200 lei, 225 lei sau 275 lei si pot fi cumparate incepand de pe 7 decembrie pe Eventim.ro.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje