George D. Stanciulescu aka LeVant lanseaza EP-ul “Tone Skin” in Club Control

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Al  treilea material discografic al lui George D. Stanciulescu aka LeVant, EP-ul “Tone Skin” va fi lansat pe 14 iunie in Club Control cu invitati speciali.

Fineturi electro-eclectice de stimulat explorarile catifelate, introspective, dar si energii dansante, asa descrie George evenimentul din Control, adaugand toppinguri psihedelice:
Live guests: Andreea Verde (voce), Darie Nemes Bota (instrumente acustice/percutie), Francisco Ramonda (vioara)
Visuals: Les Ateliers Nomad
Dansatori: Cristina Lilienfeld & Răzvan Mihai Rotaru

LeVant este unul din alias-urile lui George D. Stanciulescu (ex Ad Ombra), singurul producator de muzica electronica din Romania care detine un doctorat in filosofia muzicii asistate de computer.

De la infiintarea sa, proiectul nu s-a cantonat pe un stil fix, ci pe explorari aventuroase ale muzicii electronice într-o varietate de nuante expresive, filtrand influente diverse ( electro-pop, downtempo,ethereal,  darkwave , techno-dance, modern classical ) in atitudini personalizate, pline de emotie si atmosfera.

Al  treilea material discografic lansat de George D. Stanciulescu aka LeVant, EP-ul “Tone Skin” , iese la lumina prin colaborarea cu labelul suedez The Sublunar Society, combinand elegant armonii neoclasic-ambientale cu infuzii de techno și IDM, alaturi de elemente de art-pop si de vocile eterice ale Cristinei Padurariu si Alexandrinei Hristov, intr-un carusel cinematic de stari ce ofera o experienta sonora magica si rafinata.


Cover de Andreea Retinschi, font & editing de Muc Mic

EP-ul de debut din 2011 a fost declarat materialul saptamanii in Terrorizer Magazine (UK) si al lunii in Dark Divine Magazine (Franta).

Albumul “Knock, Knock, Ginger” (2014) a fost selectat printre cele mai bune materiale discografice ale anului de Vice Romania, fiind totodata si cel mai accesat album timp de o saptamana pe platforma germana Album Streams.

Doua piese LeVant au fost incluse in compilatiile Expelectro (vol1), Italia si Samhainwork II (USA).

Full EP aici.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje