Final de Electric Castle 2017 - cu ce am ramas (P)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*articol sponsorizat de Mastercard

And one more thing. IT'S BEEN EMOTIONAL.

Asa se incheie unul dintre cele mai insorite editii Electric Castle de pana acum.


Foto: Electric Castle

Pentru noi a fost o imensa reuniune cu oameni dragi, am cunoscut persoane noi cu care inca pastram legatura, am auzit tot felul de povesti de viata, nu am stat la cozi, am prins un curcubeu, am dansat pana dimineata, am mers cu Party-Bus-ul Mastercard, ne-am dat in roata si am mancat cel mai interesant burger negru de pana acum de la Marty.

Cat despre colajul muzical, o sa ramanem in suflet cu publicul cantand din toti plamanii "Fotoliul din odaie" cu Mirabela Dauer, cei la de Moderat pe scena, in lumini rosii, Dub Pistols - Unkle - Nero - care ne-au tinut in priza la scena principala, la Architects a fost cu extaz cu oameni ridicati pe sus, alt-J ne-au leganat duios pe melodiile lor cu milioane de vizualizari. Si ultima zi a fost tare puternica: Trentemoller, Franz Ferdinand de pus in rama, deadmau5.

In rest, ne-am plimbat printre tinute de vara, rochii vaporoase combinate chic cu cizme de cauciuc, multe zambete, luminite feerice, clatite si inghetata - a fost ca o poveste.

Ploile au fost razlete, spre deosebire de anul trecut cand umblam cu pungi in cizme si tot degeaba, iar dupa-amiaza in care a aparut un imens curcubeu merita un loc special in jurnalul nostru de festival.

Cu ce am ramas in afara de sentimentul ca am fost la un festival de familie, in care i-am simtit pe toti apropiati si cu good-vibe?

Cu o petrecere in autobuzul Mastercard - am platit contactless cu cardul, am mers la cort cu bonul si-am castigat o calatorie de la Bontida spre Cluj. DJvice a pus muzica sa rasune dintr-un capat intr-altul, barmanul ne-a facut un delicios cocktail cu mango, piper, gin. Altii au preferat varianta cu aloe vera si busuioc.


Am dansat de nici nu am stiut cand a trecut timpul si a fost prima data cand ne-am dorit ca acest drum sa fie mai lung.

Vremea a tinut cu noi, la fel si soarele.

Practic, am avut o vacanta de cateva zile care ne-a trecut prin mai multe povesti, stari si sentimente.

Electric Castle, nu ne-ai dezamagit, ba din contra - abia asteptam editia din 2018.1 comentariu

Final de Electric Castle 2017 - cu ce am ramas (P)
geowgweoqw
#1 -

biotin labeled proteins
biotin labeled proteins - Biotin is specifically labeled with peptide using unique techniques or through specific amino acid functional groups. We can provides global clients with biotin labeled peptide services to promote your research.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje