Festivalul Peninsula nu va mai avea loc in 2014

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Dupa ce v-am dat vestea ca B'Estfest Summer Camp isi va inchide portile in 2014, iata ca venim cu o alta veste amara: Festivalul Peninsula nu va mai avea loc in 2014.

Festivalul ar fi trebui sa fie la Targu Mures, in perioada 17-20 iulie, insa pe site-ul evenimentului organizatorii au anuntat ca acesta nu va mai avea loc.

Nu este nicio surpriza, insa motivul principal este legat de lipsa fondurilor suficiente pentru organizarea in conditii optime a unui festival de nivel international, asa cum organizatorii din acest an isi propusesera pentru 2014.

Deficitul de imagine mostenit de anul trecut precum si nesincronizarea cu programul artistilor si al trupelor invitate completeaza lista elementelor negative.

Peninsula a luat nastere in 2003, fiind organizat anual intai la Targu Mures si in 2013 la Cluj-Napoca. Este pentru prima data dupa unsprezece editii, cand festivalul nu are loc.


Sursa foto

De-a lungul anilor, pe scena Peninsula au urcat trupe precum: The Prodigy, Korn, Nine Inch Nails, Iggy Pop and the Stooges, Guano Apes, The Straits, Kasabian, Europe, The Rasmus, Tiesto, ATB, Above and Beyond, Parov Stelar Band, Dub FX, Chase and Status, Freestylers, Gogol Bordello, Kosheen, The Rasmus, Ferry Corsten, Pendulum, Tiesto, ATB, Parov Stelar, Apocalyptica, Goldie, Morcheeba, Chumbawamba Nero sau Netsky.

Organizatorii si-au dorit foarte tare un concept nou pentru evenimentul din 2014, insa motivele de mai sus le-am pus piedici si au dus la anularea festivalului.

Ei spera ca in 2015 lucrurile sa revina la normal, iar noi nu putem decat sa-i sustinem si sa speram sa auzim de bine.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje