Festivalul Cuca va avea loc in august intr-un cadru feeric

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

A doua editie a evenimentului independent bienal CUCA va avea loc intre 19 si 21 august 2016 in localitatea Cartisoara, din judetul Sibiu.

Va avea o structura tridimensionala, formata dintr-un grup de artisti aflati in rezidenta, care va explora, cerceta si lucra in situ + o serie de ateliere performative + o lista polisemantica de muzicieni.

CUCA 2016 mizeaza pe experienta unica a unei interactiuni relaxate si avansate intr-un spatiu utopic de la poalele Muntilor Fagaras.

Scurt istoric

In urma cu sase ani, mai multe case taranesti din sate izolate sau abandonate din Muntii Apuseni, Tara Fagarasului si Secuime au fost relocate de Fundatia DALA intr-un spatiu de la marginea Cartisoarei, un sat de la poalele Fagarasului, devenind santier de lucru pe perioada verii pentru studenti, masteranzi si doctoranzi din domeniile arhitecturii, antropologiei, sociologiei, agronomiei.

Patru ani mai tarziu, acolo a avut loc prima editie a unui eveniment transdisciplinar, CUCA, care si-a propus sa provoace o serie de intalniri performative intre diferite grupuri profesionale — muzicieni, artisti, arhitecti, peisagisti, restauratori, antropologi, mestesugari — cu publicul larg.

Pe lista artistilor invitati sa performeze la CUCA 2016 se afla Negura Bunget, Mohammad Reza Mortazavi, BICIKL, Balkan Taksim, Karpov Not Kasparov, Lea Rasovzky, Suzana Dan, Alexandru Petre, Adrian Petre.

S-au pus in vanzare si bilete individuale, pe zile. Preturile arata astfel:

Vineri, 19 august - 40 lei
Sambata, 20 august - 40 lei
Duminica, 21 august - 20 lei

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje