Festival de jazz in Biserica Luterana din Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cea de-a treia editie JAZZ IN CHURCH are loc in perioada 16-19 aprilie in Biserica Luterana din Bucuresti. Anul acesta festivalul se va desfasura sub Inaltul Patronaj al Excelentei Sale Domnul Jean-Hubert Lebet, Ambasadorul Elvetiei in Romania.

Lista artistilor care vor urca pe scena Bisericii Luterane in aceasta primavara este una de exceptie, printre artisti numarandu-se unii dintre cei mai consacrati muzicieni ai zilelor noastre: Nils Petter Molvaer (Norvegia) - exponent de rang zero al teribilei scoli norvegiene de jazz si muzica improvizata, cu un program proiectat special pentru recitalul de trompeta si computer din Biserica Luterana,  Aki Takase (Japonia) alaturi de Alexander von Sclippenbach (Germania) care vor aduce impreuna un proiect in premiera pentru Romania - Solo- Duo-4 Hands - solo piano la patru maini, extraordinarul clarinetist francez Louis Sclavis (Franta) care se reinventeaza continuu in noi formule muzicale ne va bucura cu prezenta sa. 

Autor de muzica de film, dar si erou al unui documentar despre cariera sa, compozitor atent cu restituirea si talmacirea marilor maestri ai teatrului de opera, Gianluigi Trovesi (Italia) este una dintre cele mai reprezentative personalitati ale scenei italiene si nu numai, fiind unul dintre pilonii consolidarii Jazz-ului European ce ne va incanta in aprilie la JAZZ IN CHURCH Festival.

Totodata, anul acesta JAZZ IN CHURCH depaseste granitele Bucurestiului si ajunge pana in Biserica Unitariana din Sfantu Gheorghe in parteneriat cu Asociatia Culturala si de Tineret MUKKK cu doua concerte excelente: Erik Truffaz alaturi de Benoit Corboz si Nils Petter Molvaer.

Programul complet al festivalului il gasiti aici.

Pretul unui bilet este de 80 RON pe seara sau 250 RON abonament pentru cele 4 seri pentru concertele din Bucuresti, iar pentru Sfantu Gheorghe este de 45 RON pentru 16
aprilie si 55 RON pentru 19 aprilie.

Locurile se ocupa in ordinea venirii, exceptie fac detinatorii de abonamente care au locuri prestabilite pe intreaga desfasurare a festivalului.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje