Fatboy Slim - headliner la Electric Castle

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Asa cum stiti deja de pe metropotam a treia editie Electric Castle se va bucura de unul dintre cele mai interesante line-upuri de anul acesta.

Parov Stelar, Asian Dub Foundation si Cat Empire sunt printre numele anuntate si confirmate deja. Lor li se adauga, incepand de ieri, Fatboy Slim

E oficial! Fatboy Slim vine pentru prima data in Cluj şi are toate sansele sa isi stabileasca un nou record de audienta pentru Europa de Est in cadrul Electric Castle 2015. DJ-ul britanic, caruia fanii stilului big beat ii datoreaza popularitatea genului, este unul dintre headliner-ii editiei a treia a festivalului, ce se va derula între 25-28 iunie.

Este singurul DJ care a reusit să adune peste 20.000 de mii de oameni la un show din tara, insă, cu siguranta, Electric Castle 2015 il va ajuta sa isi depaseasca acest record, se arata intr-un comunicat al organizatorilor Electric Castle. 

Pe site-ul artistului nu apare inca informatia oficiala insa punem intarzierea pe seama mahmurelii de inceput de an si nu avem motive sa puneam la indoiala anuntul organizatorilor.

Lista finala a artistilor care vor concerta la Electric Castle 2015 va fi anuntata în luna martie.

Pana in 4 februarie, pretul unui abonament valabil pe toată durata evenimentului este de 229. Ulterior, doritorii vor plati de 319 lei.

Fatboy Slim (nascut pe 31 iulie, 1963, pe numele sau adevarat Quentin Leo Cook) este un compozitor englez de big beat. In tinerete acesta impreuna cu inca doi prieteni a inceput un fanzine punk intitulat Peroxide. In paralel cu activitatile sale "jurnalistice", Quentin canta la tobe in Disque Attack, pentru care mai tarziu a si devenit solist. La 18 ani a inceput sa-si dezvolte talentele de DJing pe scena infloritoare din cluburile din Brighton.

Discografie:
Pizzamania (1995)
Better Living Through Chemistry (1996)
You've Come a Long Way, Baby (1998)
Halfway Between the Gutter and the Stars (2000)
Palookaville (2004)
I Think We're Gonna Need A Bigger Boat (2009)
Here Lies Love (cu David Byrne) (2010)
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje