Evenimente de neratat la Saptamana Muzicii de la Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Bucurestiul se alatura initiativei internationale Saptamana Sunetului intre 14 si 20 martie, cand are loc prima editie locala.

Aveti, asadar, acces gratuit la o serie de concerte, filme, conferinte, ateliere, sesiuni de ascultare si expozitii, animate de invitati din Franta, Austria, Belgia, Statele Unite si Romania.

Oameni de arta, muzicieni, cineasti, ingineri de sunet si etnologi vor analiza din diferite unghiuri faptele sonore care populeaza natura si viata publica si privata, urmarind repunerea sunetului in context global si de reinterpretare din perspectiva sociala.

Din program am selectat cateva momente pe care vi le recomandam:

• Conferinta cu renumitul chirurg ORL Cristian Mocanu despre riscurile poluarii sonore urbane pentru sanatatea auditiva, 16 martie la ora 18, la Hanul Gabroveni.

• Concertul improvizatoarei austriece Maja Osojnik, solo in Club Control, 16 martie, urmat pe 17 martie la Conservator de intalnirea dintre aceasta și colectivul de improvizatori PFA Orchestra, grupand 10 muzicieni din cele mai inovative proiecte muzicale din București.

• Prezentarea festivalului international de teatru radiofonic Grand Prix Nova, joi 17 martie la ora 17 la Cinema Elvire Popesco, Institutul Francez din Bucuresti.

• Lansarea piesei radiofonice in surround sound Biblia Neagra de Ilinca Stihi.

• Concert de orga cu legendara figura a muzicii maximaliste, Charlemagne Palestine, duminica 20 martie la Conservator. Concertul va fi dedicat orgii bisericii din Rotbav și interpretat pe orga UNMB construita in stilul orgilor transilvanene.

Gasiti programul complet aici.

Pe aceeasi tema:


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje