Elevii care iau nota 10 la Bac au intrare libera la Untold

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cei care vor promova examenul de bacalaureat cu nota 10 vor primi un abonament gratuit la toate cele patru zile ale festivalului Untold de la Cluj.

Cei care vor promova examenul de bacalaureat cu note mai mici vor primi o reducere. Ei vor ­plati doar 300 de lei in loc de 450 de lei pentru abonament.


Sursa

Tudor Chirila a povestit, legat de acest subiect:

„Eu cred ca educatia in toate formele ei si in toate etapele ei este cea mai importanta parte in formarea unui om. Din pacate, educatia in Romania nu are o foarte mare sustinere, dar asta e o alta discutie. Bac-ul este din nou o etapa si este un moment simbolic in viata unui elev si ar trebui sa adune cam tot ce a invatat el in liceu si sa devina examenul de maturitate.

Pentru unii elevi educatia se face cu stimulente, altii invata pentru ca asa au simtit si primit in familie. Nu cred ca asta conteaza foarte mult. Important e sa inveti si sa ramai cu ceva. Ideea ca poti traversa in viata ca o gasca fara pene, fara nimic, nu mi se pare cool.

De aceea, eu salut aceasta initiativa a celor de la Untold care ii premiaza pe copiii care-si iau bac-ul. Poate suna asa ciudat, ca ce e nevoie de stimulent? Da, cateodata se pare ca e nevoie si pana la urma mi se pare ca e vorba despre un festival care se implica in viata educationala si chiar daca o face sub forma asta mi se pare interesant. Mi se pare tare. Luati bac-ul cu 10 si mergeti la Untold si faceti-va de cap sau luati-va bac-ul si aveti reducere. Tare!”

Anul trecut. Bianca Cucos a luat nota 10 la examenul de bacalaureat de anul trecut:

"Oricat de greu ar parea, eu am luptat si am atins ceea ce mi-am dorit, nota maxima. Nu e imposibil sa faci performanta de a avea media 10 la bacalaureat.

Trebuie doar sa stii sa iti stabilesti prioritatile si sa te pregatesti din timp”

Editia a doua a Untold va avea loc in perioada 4-7 august.

Mai multe detalii despre festival aici.

Pe aceeasi tema:


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje