Duo-ul 2CELLOS revine la Bucuresti in 2017

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

2CELLOS, cel mai electrizant si dinamic duo al muzicii instrumentale, revine la Bucuresti cu noul album “Score”, in cadrul unui concert sustinut la Sala Palatului, in data de 5 decembrie 2017, de la ora 20:00.

Concertul face parte din turneul mondial in care cei doi violoncelisti croati, Luka Sulic si Stjepan Hauser, vor porni in vara acestui an, acompaniati de Orchestra Simfonica din Londra, condusa de dirijorul Robin Smith.

Cu albumul “Score”, produs de Sony Music Masterworks, 2CELLOS abordeaza un stil nou, prin includerea in repertoriu a celor mai iubite hit-uri din muzica de film, deopotriva clasice si contemporane. “Score” va fi lansat pe 17 martie 2017, iar turneul mondial pentru promovarea acestuia este programat sa inceapa in luna iulie a acestui an, in SUA.

"Ne place la nebunie muzica de film! Acest album cuprinde o parte dintre piesele noastre preferate, scrise de compozitorii nostri preferati. Iar sansa de a le adapta pentru violoncel si totodata de a lucra cu Orchestra Simfonica din Londra este un vis devenit realitate!", spune Stjepan. Din trackslist-ul noului album vor face parte melodii celebre din coloanele sonore ale filmelor ”Urzeala Tronurilor”, “Titanic”, “Stapanul Inelelor”, “Mic dejun la Tiffany’s”, “Nasul”, ”Lista lui Schindler”, ”Gladiatorul”, ”Love Story”, ”Rain Man” si multe altele.

2CELLOS au zguduit YouTube-ul cu milioanele de vizualizari ale unicei versiuni video realizate dupa "Smooth Criminal" al lui Michael Jackson, in 2011. Iar talentul lor continua sa impresioneze atat cu hiturile rock precum  “Thunderstruck” sau “Highway to Hell”, cat si cu adaptarile unor teme din marii clasici, cum ar fi Bach sau Vivaldi. Electrizeaza publicul, iar concertele lor se desfasoara de cele mai multe ori cu casa inchisa, indiferent pe ce meridian al lumii s-ar afla.

Cei doi croati au pasit si in studiourile de televiziune, fie ca instrumentisti distribuiti in serialul „Glee”, fie ca invitati la emisiuni americane celebre, cum sunt “The Today Show”, „The Ellen DeGeneres Show”, “The Tonight Show” si „The Bachelor Live Wedding Special”.

Au cantat alaturi de Sir Elton John, George Michael, Zucchero, Steve Vai, Lang Lang, Red Hot Chili Peppers, Queens of the Stone Age, Andrea Bocelli, Zubin Mehta sau T Bone Burnett. De altfel, Elton John ii recomanda: „Mergeti sa-i vedeti live pentru ca sunt de-a dreptul uimitori! Nu-mi amintesc sa mai fi vazut ceva atat de vibrant de la concertul lui Jimi Hendrix din anii '60“.  Albumul lor de debut autointitulat si albumele “IN2ITION” si „Celloverse” sunt disponibile pe Sony Music Masterworks.

Biletele se pun in vanzare incepand cu 20 ianuarie 2017 si vor fi disponibile sase categorii, la preturile de 120 lei, 150 lei, 200 lei, 250 lei, 300 lei si 350 lei.

Se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti si benzinariile OMV).
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje