Dope D.O.D. revin in Bucuresti pentru un concert la Turbohalle

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Dope D.O.D. revin in Bucuresti pentru un nou concert exploziv. De aceasta data concertul va avea loc in Turbohalle si olandezii ii vor avea in deschidere pe romanii de la Shadowbox.

Dope D.O.D. este o trupa de hip hop din Olanda, formata din trei MC: Dopey Rotten, Skits Vicious si Jay Reaper. Producatorul lor este Peter Songolo si lucreaza cu DJ-ul Dr. Diggles. Cu totii vin din Groningen, Olanda si au devenit cunoscuti in urma cu doi ani, dupa lansarea videoclipului „What Happened”, care a strans peste zece milioane de vizualizari intr-un an de la lansare.

Baietii au colaborat si cu legendarul Sean Priece (HeltahSkeltah, Boot Camp Clik, Random Axe), lansand impreuna melodia „Psychosis”, iar aceasta colaborare intre unul dintre cie mai respectati membri ai comunitatii hip hop din SUA si o mica trupa din Europa le-a starnit multora curiozitatea, astfel ca melodia a fost preluata din SUA pana in Rusia. In vara lui 2011 au concertat in deschiderea celor de la Limp Bizkit in cadrul turneului european, iar in toamna aceluiasi an au fost invitati de KoRn sa-i insoteasca in turneul american.

In 2012 au fost invitati la: Eurosonic, Printemps de Bourges (Franta), Dour (Belgia), Lowlands (Olanda) sau Hiphopkemp (Cehia). In 2013 Dope D.O.D. au cantat pe scena festivalului Electric Castle, fiind unul dintre cele mai apreciate concerte live ale anului. Artistii revin in aprilie, la Cluj si Bucuresti, pentru a promova – Master Xploder Tape – album care va fi lansat in luna martie.

Pe aceeasi tema:

Dope DOD - What Happened

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje