DokStation prezinta concerte si proiectii de film - intrare libera

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Duminica, 25 septembrie, incepand cu ora 20.00, la Fabrica, DokStation ti-a pregatit un program cultural de seara, cat sa te energizeze pentru saptamana ce vine.

Mai precis, programul arata asa:

20.00 Mad Tiger (proiectie)
21.30 Concert Orkid
22.30 Concert The Nuggers
23.30 Dj set A.Rusu (Andrei Rusu)

Mad Tiger (2015, regia Jonathan Yi, Michael Haertlein) este un documentar de lung metraj ce urmareste relatia dintre doi artisti japonezi, Yellow si Red.
Cei doi sunt cei mai buni prieteni, colegi de trupa si parteneri de afaceri, iar in ultimii cincisprezece ani au organizat numeroase turnee prin Statele Unite cu trupa lor de performance-art punk numita Peelander-Z.
Atunci cand Red se hotaraste sa plece, relatia lor este pusa la incercare de viata de dincolo de trupa.

Orkid este un trio cu influente post-rock, shoegaze si post-punk compus din Vlad Ilicevici – chitara si voce, Radu Pop – percutie si Andrei Tanase – chitara bass. Primul album al formatiei, Standing Still in the Dark va fi lansat pe 13 octombrie, iar primul single Awake, chiar la DokStation pe 25 septembrie.

Vlad si Andrei sunt la baza regizori de film, iar Radu – artist vizual si animator. In plus, lucreaza impreuna la Animest si Animation Worksheep.

The Nuggers este trupa de Garage Rock’n Roll din Bucuresti formata din cinci membri. S-au format in 2010 si au scos un E.P. la Ghost Highway Records si o piesa pe compilatia Future Nuggets. Din formatie fac parte – Andy ‘Sinboy’ Luke – vocal, keyboard , Philippe Hofer – chitara, Adrian Aghenitei – chitara, Milos Jovicic – chitara bass, Anton Groves – tobe.

Accesul este gratuit. Rezervarile se fac la numarul 0753 227 422.

DokStation Music Documentary Film Festival, singurul festival de filme documentare muzicale din Bucuresti, are un program de documentare recente, in premiera in Romania, filme ce descopera povesti despre muzica, povesti din studio, de pe scena si din culise, povesti despre muzici, vorbe si viziuni, povesti ale unor muzicieni cu esecurile si succesele lor.
DokStation se va desfasura timp de trei zile (23-25 septembrie), in cateva cartiere din Bucuresti, in sectoarele 1, 2, 4 si 6.

Accesul la proiectiile si evenimentele din cadrul DokStation este liber pe baza de rezervare.

Programul complet pe zile aici.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje