Do it your way – One night music festival cu The Boxer Rebellion, All We Are si Golan in Fratelli Studios

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Vineri, 16 martie, sunteti asteptati la evenimentul Do it your way – One night music festival - incepand cu ora 19:00, pe scena din Fratelli Studios. Impreuna vom dansa pe muzica celor de la  The Boxer Rebellion, All We Are si Golan.
Biletele s-au pus deja in vanzare in avans pe reteaua eventbook.ro.

The Boxer Rebellion (UK)

Luna martie ii readuce pe britanicii de la The Boxer Rebellion pentru a doua oara in Romania, dupa o perioada de mai bine de trei ani. Infiintata in 2001, dintr-o mutare brusca a solistului, Nathan Nicholson, de pe un continent pe un altul (din America in Europa, pe malul Tamisei), The Boxer Rebellion sunt astazi una dintre cele mai apreciate trupe indie britanice.

“Intotdeauna am crezut in muzica noastra. Asta ne-a tinut impreuna in toti acesti ani. Au fost momente in care a fost bine si am primit foarte multa atentie, iar mai apoi au fost ani lipsiti de entuziasm si energie, dar am tinut cu dintii de asta doar pentru ca stiam ca vom ajunge sa facem ceva frumos.” (Piers Hewitt)

De-a lungul celor 17 ani de existenta, trupa a lansat cinci albume de studio „Ocean by Ocean” (2016), „Promises” (2013), „The Cold Still” (2011), „Union” (2009), „Exits” (2005), doua EP-uri si o compilatie intitulata: „B-Sides & Rarities Collection, Vol. 1 & 2” (2012).

Muzica lor a fost validata si ca soundtrack in unele dintre cele mai cunoscute seriale: NCIS, Grey’s Anatomy, The Vampire Diaries, Shameless, One Three Hill, care i-a propulsat in top-uri.
Cel mai recent album al lor, Ocean by Ocean a fost lansat pe 29 februarie 2016, un album la care au lucrat ca oameni trecuti de 30 de ani, ca oameni in relatii, chiar si tati. In octombrie 2017, trupa a lansat single-ul What the Fuck, care va aparea pe noul lor album care se va numi Ghost Alive si pe care il vor lansa undeva la inceputul acestui an.
Membrii trupei: Nathan Nicholson (vocal), Andrew Smith (chitara), Adam Harrison (bass), Piers Hewitt (tobe) si Ben Trigg (percutie)

All We Are (UK)

Aceeasi pasiune i-a adus aproape pe Rich, Guro si Luis: muzica. Desi sunt din trei tari (Norvegia, Irlanda si Brazilia), cu diferente culturale, acest lucru nu i-a oprit sa se imprieteneasca in Liverpool si sa puna baza trupei All We Are. S-au cunoscut in 2011, pe cand studiau toti trei muzica la Liverpool Institute of Performing Arts. Obsesiile lor muzicale au devenit parte din trupa in care se afla, influentata masiv de orasul in care locuiesc.

Au debutat abia in 2015 cu primul lor album eponim, All We Are, care a fost primit foarte bine si comparat cu un sunet similar al celor de la The XX, Rhye si Wild Beast. Un stil art-funk.
“Cel mai greu lucru pentru un artist este sa fie onest si sa vorbeasca deschis. Noi cred ca asta am incercat sa facem cu acest album.” (Luis Santos despre cel de-al doilea album al trupei)

Anul trecut in iunie au lansat cel de-al doilea album, Sunny Hills, cu un nou sound - psihedelic, post-punk, care documenteaza un rollercoaster emotional pe care l-au trait cei trei in ultimii doi ani. Cum isi descriu ei muzica? Bee gees pe diazepam.

Membrii trupei: Guro Gikling (vocal, bass), Richard O’Flynn (vocal, tobe) si Luis Santos (chitara)

Golan (Romania)

Dupa mai bine de 10 ani in Mandinga, Alex a decis ca isi doreste sa inceapa un alt proiect. Asta se intampla in 2013. Pe cand era in vacanta in Havana, a auzit muzica intr-un subsol, unde l-a remarcat pe Ernesto. I-a povestit de dorinta sa de a face un proiect si l-a invitat pe Ernesto sa i se alature. Mihai a ajuns in Golan ca producator al piesei Lonely nights, apoi ca solist. El a fost vocea care s-a pliat intocmai pe dorintele celorlalti doi.

Golan inseamna muzica electro, cu ritmuri cubaneze si de jazz. Trei medii diferite care se combina intr-un amestec de armonii eclectice.

“Facem exact cum ne dorim. Compunem ceea ce simtim si ne prezentam exact asa cum suntem” (Mihai Ristea)

In 2016 au cantat in deschiderea austriecilor de la Parov Stelar, in turneul lor european. Iar anul trecut au lansat primul lor album, INTRO, la Arenele Romane cu un concert simfonic si invitati speciali. Albumul este o abordare personala care combina mai multe genuri muzicale. 

Membrii trupei: Alexandru Burcea (trompeta), Ernesto Esnaldo (percutie), Mihai Ristea (vocal)

Biletele pentru concertul The Boxer Rebellion, All We Are si Golan din Fratelli Studios din Bucuresti sunt disponibile online pe www.eventbook.ro la pretul de 65 lei. In limita disponibilitatii, biletele se pot achizitiona si de la intrare in club (la pretul de 85 lei). Accesul: +18

 

Pe aceeasi tema:


1 comentariu

Do it your way – One night music festival cu The Boxer Rebellion, All We Are si Golan in Fratelli Studios
geowgweoqw
#1 -

Sutilaines
Sutilaines - The product is a member of the keratase family which includes agents such as papain. It is able to dissolve the intercellular matrix which helps with desquamation. The product contains proteolytic enzymes derived from Bacillus subtilis and it is available as a cream-colored odorless powder. One gram of the product powder contains 250,000 casein units of proteolytic activity.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje