DJ Fresh si Breach, headlineri intr-un nou festival din Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Anul asta, peisajul muzical romanesc a fost plin de festivaluri, care au compensat cumva cu disparitia numelor importante din ultimii zece ani.

Pe langa multitudinea celor mici, de nisa de cateva mii de oameni (metal, reggae, jazz etc), anul acesta Clujul a fost la nivelul festivalurilor mari intamplate la Bucuresti in trecut (B'est Fest, Rock the City).

Astfel, Electric Castle a avut aproape 100.000 de participanti in cele patru zile de festival, iar UNTOLD Festival a fost chiar si peste asteptarile organizatorilor (am auzit vehiculandu-se o audienta totala de 300.000 de oameni, cifra cam nerealista dupa parerea noastra).

In curand, in Bucuresti, va avea loc si Summer Well, de la care avem asteptari mari, daca e sa ne uitam la atmosfera misto a editiiilor trecute. De altfel, Summer Well este singurul city festival si singura atractie din zona Bucurestiului, din categoria de festivaluri mari care conteaza anul asta.


Sursa

Ei bine, iata ca si la toamna ni se pregateste ceva. Am auzit un zvon destul de credibil cum ca, in ultimul weekend al lunii septembrie, va avea loc in Bucuresti un nou festival de muzica electronica, in care headlineri vor fi DJ Fresh si Breach.

DJ Fresh este un producator englez de drum and bass si dubstep, care a lucrat de-a lungul timpului cu nume precum Pet Shop Boys, Pendulum sau Apollo 440.

Breach este un DJ din Amsterdam, specializat in muzica techno si house.

Alte detalii inca nu stim, pe masura ce aflam va vom tine la curent.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje