Disney Beauty and The Beast, musicalul original de pe Broadway, ajunge in premiera in Romania

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

in sfarsit, Broadwayul vine cu adevarat la Bucuresti! Disney Beauty and The Beast, musicalul original de pe Broadway, ajunge in premiera in Romania de pe 4 pe 6 decembrie la Romexpo.

Turneul international creat pentru a marca aniversarea a 20 de ani de la prima punere in scena a celebrului musical sose┼čte in aceasta iarna la Bucuresti, cu patru reprezentatii spectaculoase ce vor avea loc la Romexpo, Pavilionul Central.

Spectacolele se vor juca in limba engleza, cu subtitrare in limba romana.

Pentru a readuce la viata acest musical clasic, turneul international Disney Beauty and the Beast reuneste echipa de creatie originala de pe Broadway.

Regia este semnata de Rob Roth, coregrafia este realizata de Matt West, costumele sunt create de Ann Hould-Ward (detinatoarea unui premiu Tony pentru designul costumelor Beauty and the Beast), luminile sunt asigurate de Natasha Katz, scenografie de Stanley A. Meyer, sunet de John Petrafesa Jr. si directie muzicala de Michael Kosarin.

Bazat pe filmul de animatie cu acelasi nume (premiul Oscar in 1991) Disney Beauty and The Beast a avut premiera pe Broadway in 1994, a primit 9 nominalizari la prestigioasele premii Tony si s-a jucat vreme de 13 ani. inca este una dintre cele mai longevive productii Broadway din toate timpurile, si cu unele dintre cele mai mari incasari.

De la debutul sau, vizibilitatea titlului si succesul s-au extins la nivel global cu productii ulterioare in intreaga lume. De la licentierea titlului, care a inceput in 2004 , au existat productii in 22 de tari, fiind vizionate de peste 35 de milioane de persoane, in 8 limbi diferite, cu peste 28 000 spectacole (echivalentul a 67 de ani), generand venituri de peste 1.7 miliarde de dolari.

Disney Beauty and The Beast este povestea clasica a Bellei, o tanara dintr-un oras de provincie, si Bestiei, un tanar print blestemat de o vrajitoare. Doar daca Bestia invata sa iubeasca si sa fie iubita, blestemul se rupe si el va redeveni ce a fost. Dar timpul se scurge - daca Bestia nu invata lectia prea curand, el si curtea sa vor fi condamnati pentru eternitate.

Muzica este semnata de Alan Menken (The Little Mermaid, Aladdin, Tangled), pe versurile regretatului Howard Ashman (The Little Mermaid, Aladdin), cu piese aditionale cu muzica de Menken si versuri de Tim Rice (The Lion King, Jesus Christ Superstar). Cartea este scrisa de Linda Woolverton (scenarista de la The Lion King, Alice In Wonderland si Maleficent).

Biletele se pot cumpara incepand pe www.eventim.ro sau prin reteaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, hipermarketurile Carrefour si benzinariile OMV). Early-bird: in perioada 16.09 - 1.10.2015, biletele pentru adulti, mai putin cele VIP, au 10% discount. Oferta valabila in numar limitat. Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona, nr. 15. Vizitati www.eventim.ro pentru mai multe detalii.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje