Direct din Londra in Club Control – We Singing Colors lanseaza“Destiny”, prima lor piesa produsa in UK

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Formatia bucuresteana We Singing Colors lanseaza oficial noua lor piesa “Destiny”. Reprezinta o premiera pentru trupa, fiind primul cantec inregistrat si produs integral in Londra, la Milk Studios si NMP Studios.

Lansarea videoclipului are loc marti, pe 15 martie, in club Control.

“Am compus “Destiny” ca sa nu uitam niciodata ca trebuie sa incercam sa facem tot ce visam. Ca indiferent de rezultat sau de ce spun altii, fiecare din noi ar trebui sa aiba libertatea de a fi asa cum vrea. Tot glumeam, cum ar fi sa mergem sa inregistram piesa in Londra, “Da, sigur, sigur”. Pana intr-o zi cand am facut planul pe hartie, am inceput sa contactam cativa oameni si nu mai parea o idee atat de absurda”, povesteste Roxana Niculae .

Asa au ajuns la Milk Studios si NMP Studios in Londra, unde au inregistrat si co-produs piesa, alaturi de Tom Aitkenhead si Andrei Nicula. De mix & master s-a ocupat Tom Aitkenhead, cunoscut mai ales pentru colaborarile lui cu Bloc Party, The Maccabees, Orbital, Babyshambles, Robert Smith / The Cure, Mystery Jets, George Ezra, Laura Marling, We Are Scientists. 

Melodia “Destiny” poate fi ascultata incepand de azi pe platformele digitale:
Itunes
Deezer
Soundcloud

Pe 15 martie, We singing Colors va invitain Club Control pentru lansarea videoclipului, regizat de Mihai Dragolea, castigator in 2015 al Marelui Premiu la Docuart. Colaborarea cu tanarul regizor Dragolea a inceput de anul trecut, odata cu realizarea clipului “Bridal Hands”.

Eroii videoclipului vor fi cativa copii de la Clubul de Educatie Alternativa, pornit din initiativa Fundatiei Policy Center for Roma and Minorities. De peste 5 ani, Clubul ajuta la construirea unui spatiu creativ pentru a sprijini copiii din comunitatea marginalizata din Ferentari. Pentru a le spune ca visele lor pot deveni realitate si pentru a crea o lume cat mai aproape de asteptarile si potentialul lor. Asa s-au si cunoscut, cand formatia a sustinut un concert la expozitia foto a copiilor.

La concertul de lansare din Control, alaturi de We Singing Colors vor urca pe scena invitati speciali si nu vor lipsi piese in prima auditie de pe viitorul album.

Despre We Singing Colors

We Singing Colors este o formatie indie-pop din Bucuresti, Romania.
In 2014 a lansat primul album “Made of wool, made of heavy metal”.
Pe cei de la We Singing Colors ii puteti gasi atat la concerte acustice in spatii neconventionale, cat si pe scene de Festival. Au cantat in toate orasele mari din Romania, dar si in Chisinau (Moldova), Sofia (Bulgaria) si Chennai (India).Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje