Deliric x Silent Strike - lansare de album la Arenele Romane

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Noul album nu are nume, dar are 17 piese trase-n carne vie, in care Toto si Deliric au devenit aproape aceleasi persoana, e un album-terapie, o refulare, o eliberare, un fel de punct si de la capat, un cameleon orchestrat de Silent Strike.

Lansarea va avea loc la Bucuresti sambata, 4 februarie, la Arenele Romane incepand cu ora 22:00.

Pe scena li se vor alatura fetele de la Muse Quartet, care vor da o nota unica show-ului datorita instrumentelor clasice: 2 viori, viola, violoncel + proiectii de Dan Basu.

Nu vor lipsi nici DOC sau Vlad Dobrescu, colegii din trupa CTC.

Line-up-ul va fi completat TRIPPLE 2, doi frati gemeni cu radacini din Ghana si Finlanda, care vor canta in deschidere. Atmosfera de after-party va fi intretinuta de DJ Shanti K.

Biletele costa 30 de lei si pot fi achizitionate de pe site-ul organizatorului sau de la H2O Shop, magazinul pentru pasionatii de sporturi extreme. Cei care vor cumpara online au sansa sa castige si o invitatie la Boiler Room - True Music cu DJ Maya Jane Coles, care va fi la Madrid pe 9 martie 2017 (transportul cu avionul si cazarea incluse).

Download album aici.

Accesul este strict interzis persoanelor sub 18 ani, fapt ce a starnit multe reactii pe pagina evenimentului de la numerosii fani minori, care spera sa gaseasca o modalitate prin care sa poata intra la concert.

 

 

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje