Delilah revine in Romania pentru un concert la Mogosoaia

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Dupa succesul primului sau concert sustinut in Romania, chiar la inceputul acestui an, incantatoarea Delilah revine in Romania pentru un show special in cadrul unuia dintre cele mai interesante evenimente muzicale ale verii – WonderDay.

Cei care au ratat atunci intalnirea cu tanara englezoaica vor avea sansa sa o vada si sa o asculte live vara aceasta, intr-o zi minunata de 29 iunie, la Palatul Mogosoaia. Delilah se alatura astfel unui line-up de poveste, alaturi de Tape Five, Noora Noor si Asaf Avidan in cadrul primului eveniment-concept din Romania.

A fost odata ca niciodata ca daca nu ar fi nu s-ar aminti, un loc al basmelor nemuritoare unde sunetele armonioase ale muzicii se impletesc cu energia unor oameni minunati, dand nastere unei povesti live fabuloase – WonderDay! Organizat de Amphitrion, WonderDay este un eveniment-concept ce se va desfasura pe data de 29 iunie pe domeniul Palatului Mogosoaia de langa Bucuresti si il va aduce in premiera in Romania pe renumitul artist israelian, Asaf Avidan!

In ultima duminica a lunii iunie, domeniul Mogosoaia va fi cuprins de frumusetea si unicitatea unui eveniment-concept, primul de acest gen din tara: WonderDay. Evenimentul va aduce in prim plan concertele live de exceptie ale unor artisti aflati pentru prima data in Romania, dar si productii artistice originale, intr-un spatiu autentic de poveste presarat cu decoruri nemaiintalnite, instalatii luminoase spectaculoase si elemente fantastice ce vor prinde viata timp de o zi!

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje