S-au pus in vanzare biletele pentru Untold Festival. In line-up: David Guetta si Avicii

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Dupa ati aflat, in premiera, de pe metropotam, David Guetta si  Avicii sunt printre invitatii Untold Festival care va avea loc la Cluj-Napoca intre 30 iulie si 2 august 2015.

Vestea buna? Au fost deja puse in vanzare abonamentele la pretul de 189 lei + taxe. Exista un numar limitat de 5000  la pretul early-bird. Pretul abonamentelor va fi mai mare pentru cei care se hotarasc sa cumpere dupa epuizarea acestei serii. 

Sursa

Biletele pot fi achizitionate de pe Metropotam.

David Guetta (nascut in anul 1967 in Paris) este un DJ francez. A fost unul dintre pionierii house-ului frantuzesc prin piesa Up & Way, lansata in 1992 – a devenit foarte cunoscut pe la mijlocul anilor '90 ca fiind unul dintre catalizatorii vietii de noapte din Paris, prin promovarea evenimentelor din locuri fierbinti din Paris, precum: Folies Pigalle, Queen, Bataclan, Palace si Les Bains, unde invita DJ legendari: Little Louie Vega, David Morales, DJ Pierre si Roger Sanchez pentru a-l acompania.

Avicii inseamna Tim Bergling, nascut pe 8 Septembrie 1989, un DJ si producator din Suedia.

Si-a capatat faima pentru single-ul Bromance, inregistrat sub pseudonimul Tim Berg, ajuns in top 20 in tari precum Belgia, Olanda sau Suedia

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje