David Guetta si Avicii la Cluj Napoca in vara lui 2015. 99% oficial.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Zvonurile despre o posibila prezenta a lui David Guetta si Avicii la Cluj Napoca in cadrul unui festival le-am auzit si vi le-am relatat deja de cateva saptamani.

Desi nu exista confirmari oficiale de la cei doi artisti, ultima noutate este anuntul publicat pe pagina de facebook in ultima zi a lui 2014 cum ca David Guetta si Avicii vor fi cap de afis in Cluj Napoca alaturi de 150 de artisti (!), in cadrul unui nou festival, Untold Festival, organizat in perioada 30 iulie - 2 august 2015.

Anuntul este sub forma unui promo video pentru Untold Festival, in cadrul caruia David Guetta chiar are un mesaj personalizat pentru fanii din Romania.

 

Inca nu se stie locul exact, presupunem ca pe stadionul Cluj Arena, iar Untold Festival pare a fi o initiativa in cadrul actiunilor desfasurate pentru desemnarea orasului Cluj Napoca drept Capitala Culturala a Tineretului din vara lui 2015.

Untold Festival este organizat de Federatia Share.

untold festival

De retinut este ca, in 2015, alaturi de Untold Festival, clujenii vor mai avea parte de Electric City, pe 28 martie, la Cluj Arena si Polivalenta, unde ii vor putea vedea pe Chase & Status si Morcheeba, precum si de Electric Castle, intre 25 si 28 iunie, unde vor canta, printre altii, The Cat Empire.

Asteptam cu nerabdare sa vedem David Guetta si Avicii la Cluj Napoca, la Untold Festival.

Pe aceeasi tema:



Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje