David Guetta si Avicii, concerte pe un stadion din Romania in 2015

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

David Guetta si Avicii vor canta la Cluj Napoca la Untold Festival, care se va desfasura in perioada 30 iulie - 2 august 2015. (actualizare 1 ianuarie 2015)

Dupa ce au existat tot felul de zvonuri care spuneau ca pe stadionul Cluj Arena vor veni Robbie Williams sau alte trupe de calibru, acum cei de la Ziarul de Cluj dau ca sigura informatia ca David Guetta va fi artistul care va sustine in 2015 un concert pe stadionul din Cluj. 

Evenimentul ar fi organizat de Federatia Share si va face parte din actiunile pentru desemnarea orasului Cluj drept Capitala Culturala a Tineretului.

Pe siteul oficial al artistului nu figureaza nici o informatie legata de David Guetta la Cluj Napoca sau in alt oras din Romania.

David Guetta a mai fost in Romania de vreo doua ori. Prima data in Kristal Glam Club in 2006, apoi la Romexpo in 2010.

La concertele din afara, David Guetta strange un public foarte numeros, insa in Romania ne indoim ca va reusi sa umple un stadion, poate doar daca intrarea este gratis.

Pe langa David Guetta, se mai zvoneste (aproape sigur) ca si Avicii va sustine un concert pe Cluj Arena si inca un nume mare, la final urmand ca pe nota de plata sa fie trecuta nota de 900.000 de euro pentru cei trei artisti.

La inceputul anului a mai circulat un zvon cum ca Avicii va sustine un concert la Bucuresti, dar pana la urma acesta a fost infirmat chiar de catre artist.1 comentariu

David Guetta si Avicii, concerte pe un stadion din Romania in 2015
marco
#1 -

60.000 de oameni

ati reusit sa va desdoiti? s-a umplut stadionul.si ce sa vezi nu in Bucuresti si nu pe gratis

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje