Dan Byron si Luiza Zan vor deschide concertul cantaretei marocane Hindi Zahra

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Dan Byron si Luiza Zan vor deschide concertul cantaretei marocane Hindi Zahra de la Arenele Romane, pe 1 noiembrie!

Avand la dispozitie doar vocile si chitarele, Luiza Zan si Dan Byron ofera in formula Live Acoustic Duo un spectacol divers, greu de clasificat si de descris, ce-si trage sevele din background-ul lor extrem de variat. Rock, pop, jazz, gospel, toate isi au locul lor in interpretarea celor doi.

Dan Byron este compozitor, vocalist, flautist si chitarist in formatia de rock alternativ/progresiv byron pe care a infiintat-o in 2006, in timp ce Luiza Zan este o prezenta constanta si distinsa a scenei de jazz autohtone, cu un prim album de autor, „Heritage”, lansat recent.

Hindi Zahra revine  in Bucuresti, pe 1 noiembrie, la Arenele Romane

Artista marocana revine in  Bucuresti la Jazz Night Out, dupa show-ul sold out de anul trecut. Cu o prezenta scenica intensa, Zahra e naiva si senzuala, intr-o spirala de stari care urca si coboara intr-un vartej de influente: folk din Maroc, gypsy, jazz, world music, blues si un ingredient pentru care inca mai cautam un nume.

Primul ei disc, „Handmade” a primit in 2010 Premiul Constantin pentru descoperirea anului in Franta. E deseori comparata cu Beth Gibbons de la Portishead, Billie Holiday sau Patti Smith. In 2015, Hindi Zahra si-a lansat discul Homeland, cu care a plecat in turneu mondial, seducand fanii si criticii muzicali deopotriva.

Zahra reuseste de fiecare data sa livreze un sound autentic, „handmade”, care ramane totodata incredibil de sofisticat: i-ar sta bine in egala masura in subsolul unui club de jazz din New York, si intr-un targ colorat din Marrakesch.

Program

Concertul Hindi Zahra are loc pe 1 noiembrie 2016 la Arenele Romane (cort incalzit) din Bucuresti.

Accesul se face incepand cu ora 19’00. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toata durata concertului.

Ora 20:00 - Dan Byron & Luiza Zan- Live Acoustic Duo

Ora 21:00 - Hindi Zahra

BILETE

Biletele costa 130 de lei  si pot fi cumparate prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas) si online pe www.eventim.ro.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje