Cum va puteti recupera banii de pe cardurile de la concertul Robbie Williams - raspunsul organizatorilor dupa esecul de vineri seara

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Despre concertul lui Robbie Williiams la Bucuresti credem ca s-au spus destule. Un show minunat, cu o organizare foarte proasta, oameni care au lesinat, cozi interminabile si reactii vehemente in social media chiar si la trei zile dupa show.

Firma care a organizat evenimentul, D&D East Entertainment, a crezut de cuviinta sa publice un raspuns oficial abia dupa 48 de ore de la concert.

 

Scrisoare deschisa catre publicul prezent la evenimentul anului:"Vom incepe prin a multumi tuturor persoanelor care au...

Posted by D&D East Entertainment on Sunday, 19 July 2015

 

Asta nu inainte de a sterge eventul de pe Facebook, locul unde sute de oameni si-au scris nemultumirile si chiar au amenintat cu reclamatii la protectia consumatorului.

In fine, bineinteles ca nimeni nu si-a asumat nicio vina, principala cauza a dezastrului organizatoric fiind o firma misterioasa de catering. De mentionat si pozitia oficiala a doi dintre sponsori, Coca-Cola su Ursus, care isi declina orice responsabilitate, sustinand ca cele intamplate la concertul Robbie Williams din Bucuresti sunt din vina organizatorului

Singurul lucru util pe care l-a anuntat D&D East Entertainment in scrisoarea deschisa a fost locurile de unde oamenii isi pot recupera banii ramasi pe cardurile distribuite la concert, si anume trei locatii din Bucuresti ale Bancii Transilvania, la care se adauga o agentie din Cluj.

1. Sucursala Alba Iulia (Piata Alba Iulia nr. 2)
2. Sucursala Militari (Bd. Iuliu Maniu nr. 22)
3. Sucursala Obor (Mihai Bravu nr. 10)
4. Agentia Matei Corvin, Cluj-Napoca, Pta Unirii, nr 22

Cei care nu pot ajunge in niciunul din cele patru puncte, rambursarea poate avea loc si in orice unitate Banca Transilvania din tara, prin predarea cardului, impreuna cu unele date personale care sa permita efectuarea viramentului (nume si numar de cont).

Din ceea ce apucasem sa vedem inainte ca eventul de Facebook sa fie anulat, cateva zeci de reclamatii au fost deja inregistrate de catre ANCP. Ramane de vazut ce se va intampla mai departe si daca tot acest scandal va avea repercusiuni asupra organizatorilor (ceea ce sincer nu credem).

Pe aceeasi tema:1 comentariu

Cum va puteti recupera banii de pe cardurile de la concertul Robbie Williams - raspunsul organizatorilor dupa esecul de sambata seara
shorka
#1 -

La fel ca pana acum

Nu stiu de ce se mai mira lumea ca isi bat joc organizatorii. Cel putin astia de la d&d cu lenti si marcel in frunte au o istorie de tot rahatul la organizat concerte. Aceleasi probleme ca acum au fost si la bon jovi, rammstein (plus mutatul gardurilor) si multe altele. De la ultimul rammstein am zis ca nu mai merg niciodata la ceva organizat de astia.

Macar de ar fi singurii. Vezi judas organizat de events, i am the rocker de phoenix, roxette si inca ceva pe la arene de emagic. Asta doar anul asta. Sunt varza toti. Pentru 2 lei in buzunar, nu sunt in stare sa pune naiba destule dozatoare.

Amuzant e ca dup-aia se intreaba de ce nu vine lumea la concerte si tot ei sunt dezamagiti de piata din romania. Niste oligofreni.

Pentru mine au ramas putine evenimente la care sa mai am incredere sa merg. Mai bine imi iau un bluray cu concertu si ma uit linistit acasa. Sau merg la un cinema cand mai baga concerte.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje