Cum poti sa mergi gratis cu Party-Busul de la Cluj la Bontida spre Electric Castle si inapoi (P)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*articol sponsorizat de Mastercard

Electric Castle Festival promite o editie spectaculoasa, dedicata diversitatii muzicale si culturale, la care sute de artisti vor urca pe cele 9 scene ale festivalului.

Electric e o poveste, o stare de spirit, un colaj de stari si de senzatii pe un fundal care include cizme de cauciuc, noroi, oameni care se bucura de artistii preferati.

Multi dintre cei aflati aici vin ca la o reuniune anuala unde stiu ca se vor regasi cu prieteni vechi din diferite contexte.

Chiar anul trecut ne-am imprietenit cu o gasca din Oradea, in timp ce asteptam la coada interminabila de la autobuzul care avea sa ne aduca din Cluj spre Bontida.
Insa ploile de anul trecut, combinate cu frigul de seara ne-au oprit, de multe ori, din a ne continua distractia. Anul acesta s-au schimbat in bine unele lucruri.

Pe langa diversitatea culinara, un supermarket construit special pentru festival, pelerine de ploaie oferite cadou sau cizme drept premiu daca reciclezi, exista Mastercard Party Bus care face zilnic traseul Cluj-Bontida, Bontida-Cluj, astfel incat sa poti incepe distractia inca dinainte sa ajungi la festival sau sa o continui in drum spre Cluj, dupa concertele preferate.

Cum functioneaza

Daca platesti contactless cu un card Mastercard sau Maestro la punctele de vanzare din cadrul festivalului poti castiga un bilet dublu pentru un drum cu acest Party Bus unde ai parte de DJ si ritmuri electrice la care se adauga un barman care prepara cocktailuri exotice.

Trebuie doar sa pastrezi chitanta de la POS si sa o prezinti la cortul Mastercard pentru a afla daca ai castigat.

Poti alege ruta si ora dorite, in limita locurilor disponibile.
Autocarul asigura distractia in perioada 13-17 iulie, intre orele 12:00 si 04:00, la intervale de aproximativ o ora si zece minute.

Live the priceless side of music - Un autocar cu DJ, barman si cocktailuri exotice

"La aceasta editie, ii invitam pe cei care vin la festival sa continue distractia si pe drumul dintre Cluj si Bontida, fie ca se indreapta spre festival sau se intorc din Bontida in Cluj. Astfel, le-am pregatit un autocar special, dotat cu DJ si barman, care prin ritmuri unice si cocktail-uri exotice se vor asigura ca toata lumea se bucura de atmosfera de festival si pe drumul catre sau dinspre Bontidaā€¯, ne-a povestit Ada Iftodi, Marketing Manager in cadrul Mastercard Romania.

Line-up-ul eclectic cu care Electric Castle si-a obisnuit fanii ii include in acest an ii include pe Deadmau5, artist de 6 ori nominalizat la premiile Grammy si care, anul acesta, a iesit deja cu doua albume noi, Franz Ferdinand cu singurul concert confirmat in Europa de Est anul acesta, Alt-J, una dintre revelatiile momentului in indie rock, Trentemoller, cunoscut pentru muzica sa atmosferica dar si pentru spectacolul pe care il creeaza pe scena, UNKLE, ZEDD, Paul Van Dyk, House of Pain, Slaves, Gus Gus si multi altii.

Ne vedem la concerte si in Party-Bus!
1 comentariu

Cum poti sa mergi gratis cu Party-Busul de la Cluj la Bontida spre Electric Castle si inapoi (P)
geowgweoqw
#1 -

buy Neocarzinostatin chromophore
buy Neocarzinostatin chromophore - BOC Sciences provides unparalleled high-quality services with professional knowledge and technology, so that every project meets GMP standards. We provide customized comprehensive and independent development services according to customer needs, covering a wide range of services such as microbiological product development and production, strain development, fermentation process optimization, downstream processing, etc., to provide support for the global life science industry.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje