Cum au plecat The Prodigy din Cluj Napoca dupa Electric Castle

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ieri a fost ziua in care toti participantii de la Electric Castle au fost pe drumurile spre casa. Exceptie nu au facut nici artistii, printre care si baietii de la The Prodigy, care au zburat cu un avion privat direct din aeroportul din Cluj Napoca.

Ieri, pe retelele sociale, am gasit o intamplare amuzanta legata de plecarea The Prodigy din aeroportul din Cluj Napoca, pe care o redam mai jos, fara alte comentarii.

Astazi, business lounge, Aeroport Cluj. Noi, inca o familie, si vreo 3 corporatisti. Se deschide usa si apare o trupa colorata: vreo 4-5 tatuati (artistii), vreo 2 mai carunti (managerii), vreo 2 cat ceilalti la un loc (baietii cu securitatea).

Fata de la receptie incearca sa le explice ca trebuie sa arate un card valid si un bilet, ei incearca sa ii explice ca asteapta un avion privat, deci locul lor de asteptare este asta (fara bilete sau carduri). Ei dau fuga la alcool, ea se apuca de dat telefoane.

Cel mai mic si mai tatuat - mr. Prodigy - o cearta intre timp pe fata, care se pare ca nu fusese seara precedenta intre cei 20 de mii de electrici care i-au scandat numele. Fata se tine tare, nu-i pasa ca tatuatul din fata ei e ceva vedeta internationala. El pleaca cu gasca, salutand-o "elegant" cu F... You! Probabil altfel decat pe electrici cu o seara inainte. Ea ramane la biroul ei, martora intalnirii zilnice cu oameni si "mai mult" decat oameni.

Scena mi-a amintit de povestea lui Jim Dornan, scrisa in cartea Pianul de pe plaja, cu cateva diferente. Cea mai mare tine de ce fel de om devii atunci cand ai faima si toti banii din lume.

prodigy
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje