Cum arata si ce canta Lino, protejatul lui Alex Velea

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Peste noapte a aparut Lino in industria muzicala romaneasca - declarat si autodeclarat "protejatul lui Alex Velea".

El nu a aparut singur, ci cu o melodie compusa in totalitate de Velea, al carei videoclip s-a filmat in 2 locatii in 12 ore.

Acum, fara sa fim tendentiosi slagarul lui Lino - Filme indiene face cam ce se intampla si cu filmele indiene: aduna clisee din cele mai recente melodii ajunse hit si le pune in straturi ca intr-o saorma cu de toate.

Ok. Pledam vinovati. Nu am avut rabdare sa ascultam melodia pana la final, ne-am oprit putin dupa jumatate. Pustiul pare hotarat sa devina un star, la nici 24 de ore de la postarea clipului a facut 42.000 de vizualizari.

In comunicatul de presa mai scrie: “Filme indiene” este o piesa cu un sound fresh, versuri cool si reprezinta un compliment pe care orice adolescent il poate face iubitei: “Tinerii se cearta si se impaca, exact ca in filmele indiene, cu iubiri siropoase, in care se regasesc multi pusti. De obicei, la varsta noastra ne certam doar ca sa ne impacam. Ma fascineaza India, mi-as dori sa ajung la Taj Mahal, dar pana atunci mai am de dat BAC-ul, asa ca momentan dansez Bollywood-style de emotii. Pe “Filme indiene”, normal!”

Tot din comunicat-citire: Lino s-a nascut la Brasov si a venit la Bucuresti pentru a-si implini visul sub indrumarea mentorului sau: “Ma vad facand doar muzica in viitor, respire muzica, traiesc pentru muzica si iubesc scena. Fac beaturi nonstop si suna din ce in ce mai bine. Deja multi rapperi talentati canta pe beat-urile mele.”

 De la “Filme indiene”, Lino se asteapta sa depaseasca cele 2, 5 milioane de vizualizari inregistrate de Alfabetul iubirii (feat. Mario Fresh) in urma cu doar doua luni.

Am dat acum un refresh - a ajuns la 45.000. Desi are multe vizualizari, majoritatea comentariilor sunt negative, multi utlizatori acuzandu-l ca il imita pe Justin Bieber.

Et voila

Luati si Alfabetul iubirii, daca tot suntem acum aici:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje